Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Stadyum baştan aşağı yenilendi

31.07.2019 - 16:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Stadyum baştan aşağı yenilendi

Başkan Şeyhmus Aydın, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi
Başkan Şeyhmus Aydın, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusuna sahip ilçeleri arasında yer alan Siverek’te, sportif faaliyetlerin daha sağlıklı bir ortamda sürdürülmesi amacıyla bir süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi. Siverek Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve tek çim saha olma özelliğine sahip Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda bir dizi iyileştirme çalışmasına imza attı. Tesislerde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra saha zemini, sulama sistemleri ve tribün düzenlemesi çalışmaları tamamlanan stadyumun yeni sezona hazır olduğu belirtildi. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, gençlerin sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için imkanların seferber edildiğini dile getirdi. Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aydın, “Gençler bizim geleceğimizdir. Belediye olarak Siverek gençliğinin eğitimine sportif faaliyetlerine destek sunuyoruz. Bundan sonra da gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak insan odaklı hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.
Başkan Şeyhmus Aydın, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Şeyhmus Aydın, sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi
Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusuna sahip ilçeleri arasında yer alan Siverek’te, sportif faaliyetlerin daha sağlıklı bir ortamda sürdürülmesi amacıyla bir süre önce başlatılan çalışmalarda sona gelindi.


Siverek Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ve tek çim saha olma özelliğine sahip Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda bir dizi iyileştirme çalışmasına imza attı.


Tesislerde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra saha zemini, sulama sistemleri ve tribün düzenlemesi çalışmaları tamamlanan stadyumun yeni sezona hazır olduğu belirtildi.
Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi alan Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, gençlerin sportif faaliyetlerini yapabilmeleri için imkanların seferber edildiğini dile getirdi.


Sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Aydın, “Gençler bizim geleceğimizdir. Belediye olarak Siverek gençliğinin eğitimine sportif faaliyetlerine destek sunuyoruz. Bundan sonra da gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunacak insan odaklı hizmetlerimiz devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.