Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Süresiz Kadro Dışı Bırakılan Orta Saha Oyuncusu Açıklamada Bulundu

25.02.2020 - 13:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Süresiz Kadro Dışı Bırakılan Orta Saha Oyuncusu Açıklamada Bulundu

Siverek Belediyespor yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Salih Kartal açıklamalarda bulundu.
Siverek Belediyespor yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Salih Kartal açıklamalarda bulundu. Siverek Belediyespor'a 2018-2019 yılı sezon başında transfer edilen orta saha oyuncusu Salih Kartal, yönetimin aldığı ani bir kararla süresiz kadro dışı bırakıldı. Takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada," Siverek Belediyespor takım oyuncularından Salih Kartal, disiplinsiz davranışlarından dolayı Siverek Belediye Spor yönetim kurulu kararı ile süresiz Kadro dışı bırakılmıştır. kulübümüzden hiç bir alacağı bulunmamaktadır. Tüm halkımıza duyurulur." denildi Telefonla kendisine ulaştığımız başarılı futbolcu,'Takım oyuncularının moralini bozmamak ve takıma zarar vermemek amacıyla, şuanda herhangi bir açıklamada bulunmayacağını." söyledi. Kartal," 2 yıl boyunca çok fedakarlıklar yaparak bu takıma hizmet ettim, emek verdim. Alınan bu karara kırgınım tabi, verdiğim bu kadar emeğe rağmen böyle beni kadro dışı bırakabiliyorlarsa başım gözüm üstüne diyorum ve bunları da Allah'a havale ediyorum" dedi Bölgesel Amatör Liginde 3. sırada yer alan Siverek Belediyespor kulübü son zamanlarda futbolculara ve esnafa olan borçlarla gündeme gelmiş ve Başkan ile yönetimi istifa etmişti.
Siverek Belediyespor yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Salih Kartal açıklamalarda bulundu.

Siverek Belediyespor yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılan orta saha oyuncusu Salih Kartal açıklamalarda bulundu.

Siverek Belediyespor'a 2018-2019 yılı sezon başında transfer edilen orta saha oyuncusu Salih Kartal, yönetimin aldığı ani bir kararla süresiz kadro dışı bırakıldı. Takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada," Siverek Belediyespor takım oyuncularından Salih Kartal, disiplinsiz davranışlarından dolayı Siverek Belediye Spor yönetim kurulu kararı ile süresiz Kadro dışı bırakılmıştır. kulübümüzden hiç bir alacağı bulunmamaktadır. Tüm halkımıza duyurulur." denildi

Telefonla kendisine ulaştığımız başarılı futbolcu,'Takım oyuncularının moralini bozmamak ve takıma zarar vermemek amacıyla, şuanda herhangi bir açıklamada bulunmayacağını." söyledi. Kartal," 2 yıl boyunca çok fedakarlıklar yaparak bu takıma hizmet ettim, emek verdim. Alınan bu karara kırgınım tabi, verdiğim bu kadar emeğe rağmen böyle beni kadro dışı bırakabiliyorlarsa başım gözüm üstüne diyorum ve bunları da Allah'a havale ediyorum" dedi

Bölgesel Amatör Liginde 3. sırada yer alan Siverek Belediyespor kulübü son zamanlarda futbolculara ve esnafa olan borçlarla gündeme gelmiş ve Başkan ile yönetimi istifa etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.