Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Suya giren 3 kardeşten 2’si boğuldu, birinin durumu ağır

GÜNCEL 23.07.2021 - 19:05, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Suya giren 3 kardeşten 2’si boğuldu, birinin durumu ağır

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Baraj Gölü'ne giren 3 kardeşten 2'si boğularak hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan diğer kardeşin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Baraj Gölü'ne giren 3 kardeşten 2'si boğularak hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan diğer kardeşin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. .    Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı kırsal Aşağı Kucak Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Barajı Gölü kenarında piknik yapan Mece ailesinin çocukları Emirhan (12), Elif Nur (16) ve Halenur (23) suya girdi. Bir süre suda yüzen kardeşler akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Kardeşlerin kaybolduğunu görenler suya atlayıp Elif Nur’u kurtardı. Durumu ağır olan Elif Nur, ilk önce Hilvan Devlet Hastanesine, oradan da Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine giden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polis ekibi diğer iki kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Yapılan aramada Emirhan ve Halenur’un cansız bedenlerine ulaşıldı.   Cesetler, Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Baraj Gölü'ne giren 3 kardeşten 2'si boğularak hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan diğer kardeşin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Baraj Gölü'ne giren 3 kardeşten 2'si boğularak hayatını kaybederken hastaneye kaldırılan diğer kardeşin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. . 

  Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı kırsal Aşağı Kucak Mahallesi'nde meydana geldi. Atatürk Barajı Gölü kenarında piknik yapan Mece ailesinin çocukları Emirhan (12), Elif Nur (16) ve Halenur (23) suya girdi. Bir süre suda yüzen kardeşler akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Kardeşlerin kaybolduğunu görenler suya atlayıp Elif Nur’u kurtardı. Durumu ağır olan Elif Nur, ilk önce Hilvan Devlet Hastanesine, oradan da Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine giden Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polis ekibi diğer iki kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Yapılan aramada Emirhan ve Halenur’un cansız bedenlerine ulaşıldı.

  Cesetler, Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.