Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Tarlada çalışan kadınlara sürpriz

08.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Tarlada çalışan kadınlara sürpriz

Haber: Saadet Karınca-Şanlıurfa’da bir grup üniversite öğrencisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’da bir grup üniversite öğrencisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı. Şanlıurfalı bir grup öğrenci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla, Eyyubiye ilçesine bağlı Abdulrahman Dede Kırsal mahallesinde tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, gül ve karanfil dağıttı. 8 Mart Kadınlar gününü tarlada çalışarak geçiren kadınlar, öğrencilerin kendilerine yaptıkları sürprizle duygulandı. Üniversite öğrencilerinden proje yürütücüsü Saadet Karınca kadınlar günü dolayısıyla farkındalık yaratmak adına köylerdeki kadınları ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi. ‘’Çeşitli üniversitelerde okuyan arkadaşlarımızın destekleriyle farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma içerisine girdik kırsal mahallelerde yaşayan kadınlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Bir kitap bin Umut’ adıyla çıktığımız yolda kadınlarımız olmak üzere kırsal okullarımızın eksikliklerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz’’ dedi. Bugüne kadar kadınlar günlerini kutlamadığını ve bu günde kendilerine gül verilmediğini söyleyen kadınlar öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Öğrenciler daha sonra Mahallede yaşayan kadın ve kız çocuklarına da gül dağıttı.
Haber: Saadet Karınca-Şanlıurfa’da bir grup üniversite öğrencisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’da bir grup üniversite öğrencisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı.
Şanlıurfalı bir grup öğrenci 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla, Eyyubiye ilçesine bağlı Abdulrahman Dede Kırsal mahallesinde tarlada çalışan kadınları ziyaret ederek, gül ve karanfil dağıttı.
8 Mart Kadınlar gününü tarlada çalışarak geçiren kadınlar, öğrencilerin kendilerine yaptıkları sürprizle duygulandı.
Üniversite öğrencilerinden proje yürütücüsü Saadet Karınca kadınlar günü dolayısıyla farkındalık yaratmak adına köylerdeki kadınları ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi. ‘’Çeşitli üniversitelerde okuyan arkadaşlarımızın destekleriyle farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma içerisine girdik kırsal mahallelerde yaşayan kadınlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Bir kitap bin Umut’ adıyla çıktığımız yolda kadınlarımız olmak üzere kırsal okullarımızın eksikliklerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz’’ dedi.
Bugüne kadar kadınlar günlerini kutlamadığını ve bu günde kendilerine gül verilmediğini söyleyen kadınlar öğrencilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Öğrenciler daha sonra Mahallede yaşayan kadın ve kız çocuklarına da gül dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.