Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Tebrikler Öğretmenim

28.09.2020 - 15:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Tebrikler Öğretmenim

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü öğretmen öğrencilerine bin roman ve LGS hazırlık kitapları dağıttı.
Siverek Begdeş ilk ve ortaokulu idaresi ve öğretmenleri, ’Okuma alışkanlığı’ projesi kapsamında okul idaresi ve öğretmenleri tarafından LGS’ye hazırlanan öğrenciler için kendi imkânlarıyla aldıkları yaklaşık bin adet roman, hazırlık kitapları ile soru bankalarını kırsal mahallelerde kalan öğrencilerin evlerini tek tek gezerek dağıttı. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler, öğretmenlerinin kendilerine sundukları imkândan dolayı teşekkür etti.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü öğretmen öğrencilerine bin roman ve LGS hazırlık kitapları dağıttı.

Siverek Begdeş ilk ve ortaokulu idaresi ve öğretmenleri, ’Okuma alışkanlığı’ projesi kapsamında okul idaresi ve öğretmenleri tarafından LGS’ye hazırlanan öğrenciler için kendi imkânlarıyla aldıkları yaklaşık bin adet roman, hazırlık kitapları ile soru bankalarını kırsal mahallelerde kalan öğrencilerin evlerini tek tek gezerek dağıttı.

Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrenciler, öğretmenlerinin kendilerine sundukları imkândan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.