Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Tedavisi tamamlanan Eğitimci-Yazar Ali Lale’den teşekkür mesajı

26.01.2021 - 12:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Tedavisi tamamlanan Eğitimci-Yazar Ali Lale’den teşekkür mesajı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eski Kütüphane Müdür, Eğitimci-Yazar Ali Lale, COVİD19 tedavisi sonrası teşekkür mesajı yayınladı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eski Kütüphane Müdür, Eğitimci-Yazar Ali Lale, COVİD19 tedavisi sonrası teşekkür mesajı yayınladı.  COVİD19 testi pozitif çıktıktan sonra evinde tedavisi devam ederken, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılıp yoğun bakıma alınan Lale daha sonra, Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra 45 gün tedavi gördükten sonra taburcu oldu.  Taburcu olduktan sonra evinde istirahat eden eski Kütüphane Müdürü Eğitimci-Yazar Ali Lale tedavisi boyunca kendisine destek olanlar için teşekkür mesajı yayınladı. Lale yayınladığı mesajda şunları kaydetti. “Tedavim boyunca beni soran ve sormayan dost ve kardeşlerimden Allah razı olsun. Süreci takip eden Milletvekilimiz M.Kasım Gülpınar’a, İlçe Başkanımız Nedim Lale’ye ayrıca teşekkür ediyorum. Şükürler olsun şuan daha iyiyim. Bu salgına yakalandık ama hiçbir insanımızın bu virüsün eline düşmemesi tek temennim. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak bu virüs ile mücadele etmek her vatandaşımızın kendine görev edinmesi gerekiyor. Tekrardan bizleri sevenlere teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eski Kütüphane Müdür, Eğitimci-Yazar Ali Lale, COVİD19 tedavisi sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eski Kütüphane Müdür, Eğitimci-Yazar Ali Lale, COVİD19 tedavisi sonrası teşekkür mesajı yayınladı. 
COVİD19 testi pozitif çıktıktan sonra evinde tedavisi devam ederken, Siverek Devlet Hastanesine kaldırılıp yoğun bakıma alınan Lale daha sonra, Gaziantep Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra 45 gün tedavi gördükten sonra taburcu oldu. 
Taburcu olduktan sonra evinde istirahat eden eski Kütüphane Müdürü Eğitimci-Yazar Ali Lale tedavisi boyunca kendisine destek olanlar için teşekkür mesajı yayınladı. Lale yayınladığı mesajda şunları kaydetti. “Tedavim boyunca beni soran ve sormayan dost ve kardeşlerimden Allah razı olsun. Süreci takip eden Milletvekilimiz M.Kasım Gülpınar’a, İlçe Başkanımız Nedim Lale’ye ayrıca teşekkür ediyorum. Şükürler olsun şuan daha iyiyim. Bu salgına yakalandık ama hiçbir insanımızın bu virüsün eline düşmemesi tek temennim. Maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak bu virüs ile mücadele etmek her vatandaşımızın kendine görev edinmesi gerekiyor. Tekrardan bizleri sevenlere teşekkür ediyor hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.