Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Urfa’da dev operasyon: 274 kilo 500 gram Eroin yakalandı

GÜNCEL 06.09.2021 - 13:29, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Urfa’da dev operasyon: 274 kilo 500 gram Eroin yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda 274 kilo 500 gram Eroin ele geçirildi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda 274 kilo 500 gram Eroin ele geçirildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği istihbaratı üzerine harekete geçti. Kent merkezine giriş yapan bir tırı durduran Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dedektör köpekle yaptıkları detaylı arama sonucunda 274 kilogram eroin ele geçirdiği öğrenildi. Operasyonda yakalanan 2 kişi "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde nakletmek" suçunu işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Konu ile ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla mücadele kapsamında 06/09/2021 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada Durdurulan bir Tırda yapılan aramada dorse kısmında gizlenmiş vaziyette 529 paket halinde 274 kilo 500 gram Eroin Maddesi ele geçirilmiştir.  Şüpheli (2) şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan mevcutlu olarak adli tahkikata başlanılmıştır. Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer veridi.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda 274 kilo 500 gram Eroin ele geçirildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yaptığı operasyonda 274 kilo 500 gram Eroin ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği istihbaratı üzerine harekete geçti.

Kent merkezine giriş yapan bir tırı durduran Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, dedektör köpekle yaptıkları detaylı arama sonucunda 274 kilogram eroin ele geçirdiği öğrenildi.

Operasyonda yakalanan 2 kişi "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde nakletmek" suçunu işledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konu ile ilgili Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla mücadele kapsamında 06/09/2021 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada Durdurulan bir Tırda yapılan aramada dorse kısmında gizlenmiş vaziyette 529 paket halinde 274 kilo 500 gram Eroin Maddesi ele geçirilmiştir.  Şüpheli (2) şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” suçundan mevcutlu olarak adli tahkikata başlanılmıştır. Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer veridi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.