Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Urfa'da ki ihtiyaç sahibi takipçimize, Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı

17.05.2020 - 21:48, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Urfa'da ki ihtiyaç sahibi takipçimize, Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinden Haber Siverek'e ulaşan ihtiyaç sahibi aileye Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı.
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinden Haber Siverek'e ulaşan ihtiyaç sahibi aileye Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı. Geçtiğimiz günlerde, Haber Siverek'e ulaşan, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ikamet eden Halil K, isminde bir takipçimiz, Korona virüsü nedeniyle çalışamadığını, 3 aylık kirayı ödeyemediğini ve ev sahibinin kendilerini evden çıkartmaya çalıştığını' yazarak yardım istedi. Haber Siverek olarak, gerek sitemizden ve gerekse sosyal medya hesaplarımızdan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanını ile birlikte bir çok siyasi kişileri etiketleyerek, vatandaşımızın yardım çığlığına cevap vermelerini istedik. Tüm paylaşım ve haberlere rağmen siyasilerden, bu vatandaşımız için bir yardım girişimi olmadı. Paylaşımımıza Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Şanlıurfa Rahmet Derneği cevap vererek, ihtiyaç sahibi ailemizin yardımına koştu. İki çocuk babası Halil K'nin biriken 3 aylık, kirası ödenerek, çocuklara bayramlık elbise yanı sıra, ailenin için gıda yardımında bulundu. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Haber Siverek Medya Grubu olarak, Şanlıurfa Rahmet Derneğine teşekkür ediyoruz.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinden Haber Siverek'e ulaşan ihtiyaç sahibi aileye Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinden Haber Siverek'e ulaşan ihtiyaç sahibi aileye Şanlıurfa Rahmet Derneği el uzattı.

Geçtiğimiz günlerde, Haber Siverek'e ulaşan, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde ikamet eden Halil K, isminde bir takipçimiz, Korona virüsü nedeniyle çalışamadığını, 3 aylık kirayı ödeyemediğini ve ev sahibinin kendilerini evden çıkartmaya çalıştığını' yazarak yardım istedi.

Haber Siverek olarak, gerek sitemizden ve gerekse sosyal medya hesaplarımızdan başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanını ile birlikte bir çok siyasi kişileri etiketleyerek, vatandaşımızın yardım çığlığına cevap vermelerini istedik.

Tüm paylaşım ve haberlere rağmen siyasilerden, bu vatandaşımız için bir yardım girişimi olmadı. Paylaşımımıza Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Şanlıurfa Rahmet Derneği cevap vererek, ihtiyaç sahibi ailemizin yardımına koştu.

İki çocuk babası Halil K'nin biriken 3 aylık, kirası ödenerek, çocuklara bayramlık elbise yanı sıra, ailenin için gıda yardımında bulundu.

Bu duyarlı davranışlarından dolayı Haber Siverek Medya Grubu olarak, Şanlıurfa Rahmet Derneğine teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.