Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Vali Erin, Engelli Bir Gencin Daha Yüzünü Güldürdü

03.03.2021 - 16:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Vali Erin, Engelli Bir Gencin Daha Yüzünü Güldürdü

(Haber Merkezi) Halk günü buluşmaları kapsamında onlarca vatandaşı makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini dinleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, daha önce talepte bulunan ortopedik engelli bir gencin de hayalini gerçekleştirdi.
Halk günü buluşmaları kapsamında onlarca vatandaşı makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini dinleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, daha önce talepte bulunan ortopedik engelli bir gencin de hayalini gerçekleştirdi. Makam kapıları sürekli açık olan ve vatandaşları randevusuz kabul eden Vali Abdullah Erin, halk günü kapsamında yine onlarca vatandaşı makamında ağırladı. Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Erin, sorunların çözümü için doğrudan yetkilileri arayarak çözüm üretti. Ortopedik engelli olduğu için kendisine yardım eden kimse olmadan dışarı çıkamadığını, akülü bir tekerlekli sandalye alma imkânının da bulunmadığını belirterek Açık Kapı Müdürlüğünden destek isteyen Abdullah Çoban’ın da hayaline ulaşmasını sağlayan Vali Erin, Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşunun (IOM Türkiye) desteğiyle temin edilen akülü sandalyeyi de talep sahibine teslim etti. Hayalindeki akülü araca kavuşan Abdullah Çoban, Vali Erin’e teşekkür etti.
(Haber Merkezi) Halk günü buluşmaları kapsamında onlarca vatandaşı makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini dinleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, daha önce talepte bulunan ortopedik engelli bir gencin de hayalini gerçekleştirdi.

Halk günü buluşmaları kapsamında onlarca vatandaşı makamında ağırlayarak sorun ve taleplerini dinleyen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, daha önce talepte bulunan ortopedik engelli bir gencin de hayalini gerçekleştirdi.

Makam kapıları sürekli açık olan ve vatandaşları randevusuz kabul eden Vali Abdullah Erin, halk günü kapsamında yine onlarca vatandaşı makamında ağırladı. Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Vali Erin, sorunların çözümü için doğrudan yetkilileri arayarak çözüm üretti.

Ortopedik engelli olduğu için kendisine yardım eden kimse olmadan dışarı çıkamadığını, akülü bir tekerlekli sandalye alma imkânının da bulunmadığını belirterek Açık Kapı Müdürlüğünden destek isteyen Abdullah Çoban’ın da hayaline ulaşmasını sağlayan Vali Erin, Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşunun (IOM Türkiye) desteğiyle temin edilen akülü sandalyeyi de talep sahibine teslim etti.

Hayalindeki akülü araca kavuşan Abdullah Çoban, Vali Erin’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.