Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Vatandaş Sosyal Medyada Paylaştı, İş Makineleri Kazdı:)

SİVEREK 18.12.2019 - 10:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Vatandaş Sosyal Medyada Paylaştı, İş Makineleri Kazdı:)

Siverek Belediyesine duyurulur, burada 70 metre...
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yıllardır bitmeyen ve çileye dönüşen şehir içi yol ve caddeler, sosyal medyada mizah konusu oldu. Yıllardır Siverek'te yaşayan vatandaşları çileden çıkaran ve bir türlü bitmeyen kazı ve çukurlar sosyal medyada mizah konusu oldu. Vatandaşlar ilçe merkezinde kazılmayan ve çukur olmayan bir yol ve caddeyi gördüklerinde sosyal medyada paylaşıp şaşkınlıklarını gizleyemiyor. En son örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı. Bir vatandaş Fırat Mahallesinde bulunan kazılmamış bir yolu sosyal medyadan paylaşarak," Siverek Belediyesine duyurulur,  burada 70 metre kazılmamış çukursuz yol var,  araçlar sürat yapıyor!" diye mizahi bir not düşürdü. Fotoğrafın paylaşılmasından 3 gün sonra ekipler, yolda da iş makineleriyle kazı çalışmalarına başladı. Daha önce 'Burada 70 metre kazılmamış çukursuz yol var' paylaşımı yapan vatandaş, tekrardan o yolun ve kazı yapan iş makinelerin fotoğrafını paylaşarak," Sosyal medya'nın gücü işte, Siverek'te 70 metre kazılmamış yol vardı, onu da kazdılar. Artık araçlar sürat yapamayacak" diye yazdı. paylaşım büyük ilgi görürken, yapılan mizahi paylaşım altına ilginç yorumlar yazıldı. İlk paylaşım altında altında yarum yapan vatandaşlardan bazıları:" Burası Siverek değil eminmisiniz. Siverek'te çukursuz mahalle yok, helal olsunlar bunu görmemişler. Bari yanlış yer tarif et yoksa orda da hizmet yapacaklar. Kim Milletin hırsızlığını yapıyorsa Allah onu perişan yapsın" "Bu tuzak, sokağın başında radar var" "Unutmuşlar abi, sen vatandaşlık görevini yaptın teşekkür ederim" "Yarın orayı da kazarlar kesin görmemişlerdir" "Burası Siverek değil bence" "Bir orda rahatlıyoruz usta, bırak orası öyle kalsın ses çıkarma orayı da kazarlar haa." "Herhalde unutmuşlar konum at hemen kazsınlar, önce hizmet" "Oranın kıymetini bilin, başka sağlam 10 metre yol kalmamış Siverek'te" "Orası neresi, oradan geçelim" gibi ilginç yorumlar yazıldı. İkinci paylaşım altında da ilginç yorumlar yazan vatandaşlar, yolun kazılmasının sebebinin paylaşım olduğunu yazarak, çalışmaları eleştirdiler. İşte 2'nci paylaşım altında ki yorumlardan bir kaçı: "Abi geçen kazılmamış diye fotoğraf attın, seni kırmamak için kazmışlar :)" "Suç senin niye paylaşıyorsun, burası kalmış ve kazılmamış diye neden uyandırıyorsun ki! Dışarıdan gelen yabancı misafirlerimizi o caddeye götürüp gezdiriyorduk, artık misafir kabul etmeyeceğiz"  Bazı vatandaşlar ise bu kazı çalışmaların rant olduğunu iddia ederek, kimsenin bunlara ses çıkarmamasına tepki gösterdi," Anlamıyorum adamlar rant olsun diye 3 defa yap poz yapıyor ve halk hiç tepki bile göstermiyor,  resmen paralar caliniyorrrrr"
Siverek Belediyesine duyurulur, burada 70 metre...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yıllardır bitmeyen ve çileye dönüşen şehir içi yol ve caddeler, sosyal medyada mizah konusu oldu.

Yıllardır Siverek'te yaşayan vatandaşları çileden çıkaran ve bir türlü bitmeyen kazı ve çukurlar sosyal medyada mizah konusu oldu. Vatandaşlar ilçe merkezinde kazılmayan ve çukur olmayan bir yol ve caddeyi gördüklerinde sosyal medyada paylaşıp şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

En son örneği geçtiğimiz günlerde yaşandı. Bir vatandaş Fırat Mahallesinde bulunan kazılmamış bir yolu sosyal medyadan paylaşarak," Siverek Belediyesine duyurulur,  burada 70 metre kazılmamış çukursuz yol var,  araçlar sürat yapıyor!" diye mizahi bir not düşürdü. Fotoğrafın paylaşılmasından 3 gün sonra ekipler, yolda da iş makineleriyle kazı çalışmalarına başladı. Daha önce 'Burada 70 metre kazılmamış çukursuz yol var' paylaşımı yapan vatandaş, tekrardan o yolun ve kazı yapan iş makinelerin fotoğrafını paylaşarak," Sosyal medya'nın gücü işte, Siverek'te 70 metre kazılmamış yol vardı, onu da kazdılar. Artık araçlar sürat yapamayacak" diye yazdı.

paylaşım büyük ilgi görürken, yapılan mizahi paylaşım altına ilginç yorumlar yazıldı.

İlk paylaşım altında altında yarum yapan vatandaşlardan bazıları:" Burası Siverek değil eminmisiniz. Siverek'te çukursuz mahalle yok, helal olsunlar bunu görmemişler. Bari yanlış yer tarif et yoksa orda da hizmet yapacaklar. Kim Milletin hırsızlığını yapıyorsa Allah onu perişan yapsın"

"Bu tuzak, sokağın başında radar var"

"Unutmuşlar abi, sen vatandaşlık görevini yaptın teşekkür ederim"

"Yarın orayı da kazarlar kesin görmemişlerdir"

"Burası Siverek değil bence"

"Bir orda rahatlıyoruz usta, bırak orası öyle kalsın ses çıkarma orayı da kazarlar haa."

"Herhalde unutmuşlar konum at hemen kazsınlar, önce hizmet"

"Oranın kıymetini bilin, başka sağlam 10 metre yol kalmamış Siverek'te"

"Orası neresi, oradan geçelim" gibi ilginç yorumlar yazıldı.

İkinci paylaşım altında da ilginç yorumlar yazan vatandaşlar, yolun kazılmasının sebebinin paylaşım olduğunu yazarak, çalışmaları eleştirdiler.

İşte 2'nci paylaşım altında ki yorumlardan bir kaçı: "Abi geçen kazılmamış diye fotoğraf attın, seni kırmamak için kazmışlar :)"

"Suç senin niye paylaşıyorsun, burası kalmış ve kazılmamış diye neden uyandırıyorsun ki! Dışarıdan gelen yabancı misafirlerimizi o caddeye götürüp gezdiriyorduk, artık misafir kabul etmeyeceğiz"

 Bazı vatandaşlar ise bu kazı çalışmaların rant olduğunu iddia ederek, kimsenin bunlara ses çıkarmamasına tepki gösterdi," Anlamıyorum adamlar rant olsun diye 3 defa yap poz yapıyor ve halk hiç tepki bile göstermiyor,  resmen paralar caliniyorrrrr"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.