Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yangının tarlalarını sıçramaması için etten duvar ördüler

08.07.2019 - 16:29, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yangının tarlalarını sıçramaması için etten duvar ördüler

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde anız yangını ekili tarlalara sıçradı, 400 dönüm ekili buğday kül oldu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde anız yangını ekili tarlalara sıçradı, 400 dönüm ekili buğday kül oldu İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Görakar Kırsal Mahallesinde öğrenilemeyen bir nedenle anız yangını başladı, rüzgârın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın, çevrede bulunan hasadı yapılmamış buğday tarlalarına sıçradı. Mahallede yaşayan kadın, erkek ve çocuklar, traktörlerin yardımıyla yangının diğer ekili tarlalara sıçramaması için büyük mücadele verdi. Ateşe karşı adete etten duvar ören vatandaşların yangını söndürme çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı. 2 saat süren çalışma sonucu yangın söndürülürken, meydana gelen yangında 400 dönüm ekili buğday kül oldu.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde anız yangını ekili tarlalara sıçradı, 400 dönüm ekili buğday kül oldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde anız yangını ekili tarlalara sıçradı, 400 dönüm ekili buğday kül oldu

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Görakar Kırsal Mahallesinde öğrenilemeyen bir nedenle anız yangını başladı, rüzgârın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın, çevrede bulunan hasadı yapılmamış buğday tarlalarına sıçradı.

Mahallede yaşayan kadın, erkek ve çocuklar, traktörlerin yardımıyla yangının diğer ekili tarlalara sıçramaması için büyük mücadele verdi. Ateşe karşı adete etten duvar ören vatandaşların yangını söndürme çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 saat süren çalışma sonucu yangın söndürülürken, meydana gelen yangında 400 dönüm ekili buğday kül oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.