Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yediiklim Eğitim Kurumu Siverek Temsilcisi Erkan Gürez'den Önemli Açıklamalar

20.07.2018 - 17:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yediiklim Eğitim Kurumu Siverek Temsilcisi Erkan Gürez'den Önemli Açıklamalar

Siverek Yediiklim Merkez Kurum temsilcisi Erkan Gürez Habersiverek’e önemli açıklamalarda bulundu
Siverek Yedi iklim Merkez Kurum temsilcisi Erkan Gürez   Haber Siverek’e yaptığı açıklamada;  Şanlıurfa Siverek’liyim 34 yaşındayım, eğitim sektörüne 2016 yılında başladım. Adıyaman üniversitesi işletme fakültesinde eğitimimi tamamladım. Bunun dışında eğitim sürecime devam ediyorum ve temennim odur ki uzun yıllar eğitim sektörün de istediğimiz hedefe ulaşırız. Kurumumuz Siverek Yediiklim olarak 2016 yılından beri Siverek’e öğrenci kazandırmaya devam ediyor. Kurumumuzun genel merkezi Ankara Yediiklim kurumsal ismini 81 ilde, 55 ilçede Yediiklim’i Türkiye genelinde marka yayın olarak tüm öğrenciler tarafından zaten biliniyor. Yediiklim olarak bizim Siverek’e  yaptığımız çalışmalara baktığımız da yıllar geçtikçe hem kurum bazında güçleniyoruz. Hem de öğrencilerin taleplerini, isteklerini yerine getirip istedikleri bölümlere istedikleri alanlara yerleşmelerine ön ayak oluyoruz. 2016’ten bu yana Siverek’te Yediiklim merkez olarak biz tecrübeli eğitim kadrosuyla Siverek şubesini açtık,  Siverek’te eğitim konusunda tüm öğrencilerimize yardımcı olamaya sorumluluk almaya her zaman hazırız. Siverek’in eğitim eksikliğini inşallah kısa zaman da tamamlamak için gereken fedakârlığı göstereceğiz. Eğer siz stresi azaltırsanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde olursunuz. Gürez; Bilindiği üzere uzun bir maratonun sonunda geliyoruz,  öğrenci arkadaşlarımız yaklaşık 8 – 9 aydır zamanından, ailesinden ve her şeylerinden fedakârlık yaparak uzun vadeli ders planı ile inşallah Pazar günü de Genel kültür, Genel yetenek, lisans sınavı yapılacak, öğrenci arkadaşlarımız uzun vade de çalışıp emek veriyorlar. Türkiye genelinde yüz binler bu sınava giriyor, gerçekten de kişinin diğer öğrencilerden farklı olması için adım atması lazım bu yüzden öğrencilerin öncelikle sınav stresinden uzak durmaları lazım. Maalesef bu stresi genellikle çoğu öğrenciler yaşıyor. Türkiye genelinde öğrenciler aynı şartlar da yarışıyor, eğer siz stresi azaltırsanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde olursunuz. Genellikle sınava bir gün kala öğrenciler dersleri bırakıp geziyorlar ve çoğu öğrenci uykusuz kalıyor, sınav sabahında ise yorgun düşüyorlar. Benim öğrencilere tavsiyem sınav gecesi uykularını iyi alsınlar ve sınav sabahı iyi bir şekilde kahvaltılarını yapsınlar.  Öğrencilerimizin çoğu Şanlıurfa ve Diyarbakır da sınava girdikleri için havalar çok sıcak, sınav günü ince kıyafetler giysinler, yanlarında mutlaka su bulundurmaları lazım. Tekrar etmek istiyorum, uyku çok önemli eğer sınav günü uykusuz olursanız çoğu bildiğiniz soruyu yanlış yapma ihtimaliniz çok yüksek. Sınav da ise bildiğiniz bölümlerden başlamanız lazım, sınav da Türkçe ve Matematik konuları ağırlıklı oluyor ve sizin de bu derslere daha fazla zaman ayırmanız lazım çünkü getirisi daha fazla oluyor. Eğer siz emek vermişseniz emeğinizin karşılığını alacaksa bu konuda şüphemiz yok, biz Yediiklim ailesi olarak sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Dedi.    
Siverek Yediiklim Merkez Kurum temsilcisi Erkan Gürez Habersiverek’e önemli açıklamalarda bulundu

Siverek Yedi iklim Merkez Kurum temsilcisi Erkan Gürez   Haber Siverek’e yaptığı açıklamada;  Şanlıurfa Siverek’liyim 34 yaşındayım, eğitim sektörüne 2016 yılında başladım. Adıyaman üniversitesi işletme fakültesinde eğitimimi tamamladım. Bunun dışında eğitim sürecime devam ediyorum ve temennim odur ki uzun yıllar eğitim sektörün de istediğimiz hedefe ulaşırız. Kurumumuz Siverek Yediiklim olarak 2016 yılından beri Siverek’e öğrenci kazandırmaya devam ediyor. Kurumumuzun genel merkezi Ankara Yediiklim kurumsal ismini 81 ilde, 55 ilçede Yediiklim’i Türkiye genelinde marka yayın olarak tüm öğrenciler tarafından zaten biliniyor. Yediiklim olarak bizim Siverek’e  yaptığımız çalışmalara baktığımız da yıllar geçtikçe hem kurum bazında güçleniyoruz. Hem de öğrencilerin taleplerini, isteklerini yerine getirip istedikleri bölümlere istedikleri alanlara yerleşmelerine ön ayak oluyoruz. 2016’ten bu yana Siverek’te Yediiklim merkez olarak biz tecrübeli eğitim kadrosuyla Siverek şubesini açtık,  Siverek’te eğitim konusunda tüm öğrencilerimize yardımcı olamaya sorumluluk almaya her zaman hazırız. Siverek’in eğitim eksikliğini inşallah kısa zaman da tamamlamak için gereken fedakârlığı göstereceğiz.

Eğer siz stresi azaltırsanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde olursunuz.

Gürez; Bilindiği üzere uzun bir maratonun sonunda geliyoruz,  öğrenci arkadaşlarımız yaklaşık 8 – 9 aydır zamanından, ailesinden ve her şeylerinden fedakârlık yaparak uzun vadeli ders planı ile inşallah Pazar günü de Genel kültür, Genel yetenek, lisans sınavı yapılacak, öğrenci arkadaşlarımız uzun vade de çalışıp emek veriyorlar. Türkiye genelinde yüz binler bu sınava giriyor, gerçekten de kişinin diğer öğrencilerden farklı olması için adım atması lazım bu yüzden öğrencilerin öncelikle sınav stresinden uzak durmaları lazım. Maalesef bu stresi genellikle çoğu öğrenciler yaşıyor. Türkiye genelinde öğrenciler aynı şartlar da yarışıyor, eğer siz stresi azaltırsanız diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde olursunuz. Genellikle sınava bir gün kala öğrenciler dersleri bırakıp geziyorlar ve çoğu öğrenci uykusuz kalıyor, sınav sabahında ise yorgun düşüyorlar. Benim öğrencilere tavsiyem sınav gecesi uykularını iyi alsınlar ve sınav sabahı iyi bir şekilde kahvaltılarını yapsınlar.  Öğrencilerimizin çoğu Şanlıurfa ve Diyarbakır da sınava girdikleri için havalar çok sıcak, sınav günü ince kıyafetler giysinler, yanlarında mutlaka su bulundurmaları lazım. Tekrar etmek istiyorum, uyku çok önemli eğer sınav günü uykusuz olursanız çoğu bildiğiniz soruyu yanlış yapma ihtimaliniz çok yüksek. Sınav da ise bildiğiniz bölümlerden başlamanız lazım, sınav da Türkçe ve Matematik konuları ağırlıklı oluyor ve sizin de bu derslere daha fazla zaman ayırmanız lazım çünkü getirisi daha fazla oluyor. Eğer siz emek vermişseniz emeğinizin karşılığını alacaksa bu konuda şüphemiz yok, biz Yediiklim ailesi olarak sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.