Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yeni Yıla Girerken Doktor ve Hastaları Yalnız Bırakmadılar

01.01.2018 - 21:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yeni Yıla Girerken Doktor ve Hastaları Yalnız Bırakmadılar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Kan Hastalıkları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Dizlek ile dernek gönüllüleri yeni yıla girilirken, Siverek Devlet Hastanesinde çalışanları ile hastaları ziyaret etti. Yılbaşı gecesinde vatandaşlara hizmet vermek mesai yapan, hastane çalışanlarına büyük moral olan ziyarette, doktor, hasta ve çalışanlara çikolata ikram edilerek, yeni yılları kutlandı. Ziyarette Kan Hastalıkların Federasyonu Genel Başkan Yardımcı İbrahim Dizlek'in yanı sıra Kan Hastalıkları Federasyonu Koordinatörü M. Hanifi Güneş, Bir Damla Kan Talasemi Derneği Genel Sekreteri M. Emin Menteş, Siverek Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Başkanı Hamza Saklım ve Başkan Yardımcısı Ali İhsan Dübüllü eşlik etti.   

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Kan Hastalıkları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Dizlek ile dernek gönüllüleri yeni yıla girilirken, Siverek Devlet Hastanesinde çalışanları ile hastaları ziyaret etti.

Yılbaşı gecesinde vatandaşlara hizmet vermek mesai yapan, hastane çalışanlarına büyük moral olan ziyarette, doktor, hasta ve çalışanlara çikolata ikram edilerek, yeni yılları kutlandı.

Ziyarette Kan Hastalıkların Federasyonu Genel Başkan Yardımcı İbrahim Dizlek'in yanı sıra Kan Hastalıkları Federasyonu Koordinatörü M. Hanifi Güneş, Bir Damla Kan Talasemi Derneği Genel Sekreteri M. Emin Menteş, Siverek Esnaf ve Zanaatkârlar Derneği Başkanı Hamza Saklım ve Başkan Yardımcısı Ali İhsan Dübüllü eşlik etti. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.