Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yer Urfa: 6 kişilik iş ilanına 10 bine yakın kişi başvurdu

GÜNCEL 03.09.2021 - 11:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yer Urfa: 6 kişilik iş ilanına 10 bine yakın kişi başvurdu

Urfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 6 temizlik görevlisi için verdiği iş ilanına 9 bin 972 kişi başvurdu.
Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 6 kişilik temizlik işçisi alımı için, 9 bin 792 kişi başvurdu iddiası. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından ortaya attığı iddiaya göre, Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 6 kişilik temizlik işçisi ilanından sonra, işe girmek için 9 bin 792 kişi başvurdu. İşteTanal'ın paylaşımı:
Urfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 6 temizlik görevlisi için verdiği iş ilanına 9 bin 972 kişi başvurdu.

Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 6 kişilik temizlik işçisi alımı için, 9 bin 792 kişi başvurdu iddiası.

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya hesabından ortaya attığı iddiaya göre, Şanlıurfa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 6 kişilik temizlik işçisi ilanından sonra, işe girmek için 9 bin 792 kişi başvurdu.

İşteTanal'ın paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.