Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis M.Sinan Kaya'dan Bayram Mesajı

SİVEREK 20.08.2018 - 21:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis M.Sinan Kaya'dan Bayram Mesajı

Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis Mehmet Sinan Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle, bir mesaj yayımladı
Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis Mehmet Sinan Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle, bir mesaj yayımladı, Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi. "Değerli Urfalı hemşehrililerim! Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum. Bayramlarımız,özelde Urfa genelde de tüm insanlık için,kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 80 milyon daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum." dedi
Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis Mehmet Sinan Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle, bir mesaj yayımladı

Yerel Yönetimler Uzmanı-Mühendis Mehmet Sinan Kaya Kurban Bayramı münasebetiyle, bir mesaj yayımladı, Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Değerli Urfalı hemşehrililerim!
Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla tebrik ediyor; bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum.
Bayramlarımız,özelde Urfa genelde de tüm insanlık için,kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir.
Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, 80 milyon daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz.
Bu bayramda, muhtaçların hanelerine, muhabbet ve sevinç taşımalıyız. Kurban ibadetiyle bizden istenen, elimizle birlikte gönlümüzü de birbirimize açmak, gönülden verebilmektir. Bu günler, aynı zamanda Hac ibadetinin ifa edildiği; dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, Arafat meydanında, dualar eşliğinde, müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir.
Hac ibadeti için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizi tebrik ediyor, Haclarının ve kurbanlarının kabul olmasını diliyorum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.