Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Acemoğulları ve Karakan aileleri İzol ile iftarda buluştu

SİVEREK 20.03.2024 - 22:45, Güncelleme: 21.03.2024 - 11:11
 

Acemoğulları ve Karakan aileleri İzol ile iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, seçim çalışmalarına devam ederken destek amacıyla düzenlenen programlara katılmayı ihmal etmiyor.
Kırsal ve merkezdeki vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren YRP Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmıyor.   Halkla iç içe olmaya devam eden İzol, destek amacıyla düzenlenen programlar kapsamında kentin önde gelen ailelerinden Acemoğulları ve Karakan ailesi mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.   Özel bir düğün salonunda düzenlenen yemekte bir araya gelen her iki ailenin mensuplarıyla iftar yapan İzol, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücünün sahaya da yansıdığını aktaran Başkan Adayı İzol, katılımcı belediyecilik anlayışının şimdiden kendisini gösterdiğini aktardı.   İftar programına katılan her iki ailenin tüm mensuplarına teşekkür eden İzol, "Şu mübarek günde gönülleri bir olan insanların bir araya gelmesi ilçemizin özlem duyduğu bir tablodur. Bu güzel birlikteliğin oluşmasında emeği geçen şehrimizin önemli ailelerinden Acemoğlu ve Karakan ailesine çok teşekkür ederim. Öyle sanıyorum ki bu birliktelik verilebilecek en güzel mesajdır" dedi.
Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, seçim çalışmalarına devam ederken destek amacıyla düzenlenen programlara katılmayı ihmal etmiyor.

Kırsal ve merkezdeki vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdüren YRP Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmıyor.  

Halkla iç içe olmaya devam eden İzol, destek amacıyla düzenlenen programlar kapsamında kentin önde gelen ailelerinden Acemoğulları ve Karakan ailesi mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.  

Özel bir düğün salonunda düzenlenen yemekte bir araya gelen her iki ailenin mensuplarıyla iftar yapan İzol, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mübarek Ramazan ayının birleştirici gücünün sahaya da yansıdığını aktaran Başkan Adayı İzol, katılımcı belediyecilik anlayışının şimdiden kendisini gösterdiğini aktardı.  

İftar programına katılan her iki ailenin tüm mensuplarına teşekkür eden İzol, "Şu mübarek günde gönülleri bir olan insanların bir araya gelmesi ilçemizin özlem duyduğu bir tablodur. Bu güzel birlikteliğin oluşmasında emeği geçen şehrimizin önemli ailelerinden Acemoğlu ve Karakan ailesine çok teşekkür ederim. Öyle sanıyorum ki bu birliktelik verilebilecek en güzel mesajdır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.