Siverek İyilik Sensin Derneği, İhtiyaç Sahiplerine Umut Oluyor

Dernek, "Önce insan" ilkesiyle yola çıkarak, özellikle yetim ve öksüz çocuklar ile zor şartlar altında yaşayan annelere yönelik yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilen yardımlar, ihtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında bir köprü vazifesi görerek, toplumu iyiliğe teşvik ediyor. Son olarak, Savucak ve Çevirme kırsal mahallelerinde yapılan yardım çalışmaları büyük takdir topladı. Gönüllüler, 10 çocuğa kırtasiye malzemesi, elbise ve ayakkabı temin ederken, ailelerine de gıda yardımı ulaştırdı.

Yapılan yardım çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Siverek İyilik Sensin Derneği, sadece maddi yardımlar değil, aynı zamanda toplumda dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Her bir yardım, daha iyi bir yaşam umuduyla geleceğe adım atan çocuklar için büyük bir anlam taşıyor. Bu özverili çalışmalar, derneğin "iyilik" misyonunun somut bir örneğidir. İyilikseverlerin katkılarıyla, dernek, ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve daha fazla insana umut aşılamaya devam edecek. Her bir destek, bir hayatı değiştirme potansiyeli taşıyor. Siverek İyilik Sensin Derneği, bu anlamda, topluma yaydığı iyilik tohumlarıyla geleceği şekillendirmeye kararlı” dedi