Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başhekim Kenan Toprak gazetecilerle bir araya geldi

SİVEREK 10.09.2021 - 15:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başhekim Kenan Toprak gazetecilerle bir araya geldi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan gazeteciler, başhekim Kenan Toprak’ı ziyaret etti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan gazeteciler, başhekim Kenan Toprak’ı ziyaret etti. Bir süre önce Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Kenan Toprak, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi. Hastanenin son durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başhekim Kenan Toprak, amaçlarının ilçe halkına hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Yönetimi yeni devraldıklarını ve tespit edilen noksanlıkları gidermek için çaba sarf ettiklerini belirten Toprak, “Özellikle devam eden koronavirüs salgını döneminde göreve geldik ve herkesçe malum olduğu üzere zor bir süreçten geçiyoruz. Mutlaka noksanlıklarımız vardır ki gerek vatandaşlardan gerekse basın mensuplarının dile getirdiği eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz hastanemizi mevcut durumundan daha iyi bir konuma getirmektir.” dedi. Tüm personelin gelen hastalara en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içinde olduğunu ifade eden Toprak, elbirliğiyle sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledi. Tüm vatandaşların Siverek Devlet Hastanesi’ni evi gibi bilerek hareket etmesinin önemli olduğunu dile getiren gazeteci – yazar Şükrü Dolaş, “Evimize gösterdiğimiz özeni hastanemize de göstermemiz gerekiyor. Elbette ki biz vatandaşın doktorluk yapmasını kastetmiyoruz ancak evimizi nasıl temiz tutuyorsak hastanede de aynı titizlikle davranmamız gerekiyor. Herkesin şikayetçi olduğu temizlik konusunda şunu fark ettim. Hastaneyi kullanan bizleriz ve haliyle kirletenler yine biz oluyoruz. Özellikle bu gibi konularda biraz daha bilinçli hareket edersek birçok sorunumuzun da çözüme kavuşacağına inanıyorum.” diye konuştu. Gazetecilerin yaşanan eksiklik ve sorunları da halk adına dile getirdiğini aktaran Dolaş, sağlık bürokrasisinin Siverek’e üvey evlat muamelesi yapmaya devam etmesi halinde yazmaya devam edeceklerini ifade etti. Gazeteciler Toprak ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Başhekim Toprak’ın yanı sıra başhekim yardımcıları ve sağlık personeli de katıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan gazeteciler, başhekim Kenan Toprak’ı ziyaret etti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yapan gazeteciler, başhekim Kenan Toprak’ı ziyaret etti.

Bir süre önce Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Kenan Toprak, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Hastanenin son durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başhekim Kenan Toprak, amaçlarının ilçe halkına hizmet etmek olduğunu dile getirdi.

Yönetimi yeni devraldıklarını ve tespit edilen noksanlıkları gidermek için çaba sarf ettiklerini belirten Toprak, “Özellikle devam eden koronavirüs salgını döneminde göreve geldik ve herkesçe malum olduğu üzere zor bir süreçten geçiyoruz. Mutlaka noksanlıklarımız vardır ki gerek vatandaşlardan gerekse basın mensuplarının dile getirdiği eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz hastanemizi mevcut durumundan daha iyi bir konuma getirmektir.” dedi.

Tüm personelin gelen hastalara en iyi hizmeti verebilmenin gayreti içinde olduğunu ifade eden Toprak, elbirliğiyle sorunların üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Tüm vatandaşların Siverek Devlet Hastanesi’ni evi gibi bilerek hareket etmesinin önemli olduğunu dile getiren gazeteci – yazar Şükrü Dolaş, “Evimize gösterdiğimiz özeni hastanemize de göstermemiz gerekiyor. Elbette ki biz vatandaşın doktorluk yapmasını kastetmiyoruz ancak evimizi nasıl temiz tutuyorsak hastanede de aynı titizlikle davranmamız gerekiyor. Herkesin şikayetçi olduğu temizlik konusunda şunu fark ettim. Hastaneyi kullanan bizleriz ve haliyle kirletenler yine biz oluyoruz. Özellikle bu gibi konularda biraz daha bilinçli hareket edersek birçok sorunumuzun da çözüme kavuşacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Gazetecilerin yaşanan eksiklik ve sorunları da halk adına dile getirdiğini aktaran Dolaş, sağlık bürokrasisinin Siverek’e üvey evlat muamelesi yapmaya devam etmesi halinde yazmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gazeteciler Toprak ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Başhekim Toprak’ın yanı sıra başhekim yardımcıları ve sağlık personeli de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.