Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Ayşe Çakmak, Sivil-Der yönetimiyle bir araya geldi

SİVEREK 28.12.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Ayşe Çakmak, Sivil-Der yönetimiyle bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) yönetimiyle bir araya gelerek yapılacak ve ilçeye kazandırılan projelerle ilgili istişarelerde bulundu.
Tarihi Cudi Paşa Konağında düzenlenen istişare toplantısına Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci ile dernek yönetimi katıldı. Başkan Ayşe Çakmak, SİVİL-DER dernek yönetimine ilçede yapımına başlanacak ve ilçeye kazandırılan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Ayşe Çakmak, ilçeye kazandırılan ve yapımına başlanacak Ofis Park, Siverek Kalesi restorasyonu ve kamulaştırılan evler, kadınlara yüzme havuzu projesi, Takoran Vadisi projesi, semt sahaları, stadyumun modernize edilerek sosyal donatıların düzenlenmesi, Takoran vadisinde yapılacak Ziplan Projesi, Fırat Nehri’nden getirilen İçme Suyu Projesi, Siverek Hilvan karayolunun yapılması, üniversite öğrencilerinin yurt sorunuyla ilgili çeşitli projeler hakkında bilgilendirme yaparak istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Ayşe Çakmak istişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Ayhan Ekinci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ilçemize yapılacak projeler ile ilçeye kazandırılan projeler hakkında istişarelerde bulunduk, derneğimizin projelerle ilgili fikirlerini ve Siverek’in sorunları konuştuk. Nüfus ve coğrafi yapısıyla ilçemiz Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, bu anlamda ilçede yapacağımız ve yapılmasını planladığımız projelerimizi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla derneklerimizle istişare ederek değerlendirmeyi amaçlıyoruz, inşallah 2022 yılı Siverek’imizin için proje yılı olacaktır.  Bu anlamda projelerimize katkı sunan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar olmak üzere bizlere destek veren Sivil Toplum kuruluşlarımıza ve derneklerimize teşekkür ediyorum.” Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Ayhan Ekinci ise projelerin Siverek için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Siverek’imiz büyük bir ilçe konumunda sorunlarımız tabi ki mevcut bu sorunlarımızı el birliğiyle Sivil Toplum kuruluşlarımız ve derneklerimizin yapacağı güç birliğiyle inşallah çözüme kavuşturulacak, Belediye Başkanımızın açıkladığı projelerle ilgili istişarelerde bulunarak bilgi alışverişinde bulunduk. Sorunlarımızın çözümü için her kesimin elini taşın altına bırakması gerekiyor, bu anlamda memleketimiz için çaba sarf eden Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ve Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a Sivil-Der adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Başlatılan istişare toplantılarının sürdürüleceği belirtildi.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) yönetimiyle bir araya gelerek yapılacak ve ilçeye kazandırılan projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Tarihi Cudi Paşa Konağında düzenlenen istişare toplantısına Sivil-Der Başkanı Ayhan Ekinci ile dernek yönetimi katıldı.

Başkan Ayşe Çakmak, SİVİL-DER dernek yönetimine ilçede yapımına başlanacak ve ilçeye kazandırılan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Ayşe Çakmak, ilçeye kazandırılan ve yapımına başlanacak Ofis Park, Siverek Kalesi restorasyonu ve kamulaştırılan evler, kadınlara yüzme havuzu projesi, Takoran Vadisi projesi, semt sahaları, stadyumun modernize edilerek sosyal donatıların düzenlenmesi, Takoran vadisinde yapılacak Ziplan Projesi, Fırat Nehri’nden getirilen İçme Suyu Projesi, Siverek Hilvan karayolunun yapılması, üniversite öğrencilerinin yurt sorunuyla ilgili çeşitli projeler hakkında bilgilendirme yaparak istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak istişare toplantısının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Ayhan Ekinci ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek ilçemize yapılacak projeler ile ilçeye kazandırılan projeler hakkında istişarelerde bulunduk, derneğimizin projelerle ilgili fikirlerini ve Siverek’in sorunları konuştuk. Nüfus ve coğrafi yapısıyla ilçemiz Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi, bu anlamda ilçede yapacağımız ve yapılmasını planladığımız projelerimizi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla derneklerimizle istişare ederek değerlendirmeyi amaçlıyoruz, inşallah 2022 yılı Siverek’imizin için proje yılı olacaktır.  Bu anlamda projelerimize katkı sunan Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar olmak üzere bizlere destek veren Sivil Toplum kuruluşlarımıza ve derneklerimize teşekkür ediyorum.”

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Ayhan Ekinci ise projelerin Siverek için önemli olduğuna dikkat çekerek, “Siverek’imiz büyük bir ilçe konumunda sorunlarımız tabi ki mevcut bu sorunlarımızı el birliğiyle Sivil Toplum kuruluşlarımız ve derneklerimizin yapacağı güç birliğiyle inşallah çözüme kavuşturulacak, Belediye Başkanımızın açıkladığı projelerle ilgili istişarelerde bulunarak bilgi alışverişinde bulunduk. Sorunlarımızın çözümü için her kesimin elini taşın altına bırakması gerekiyor, bu anlamda memleketimiz için çaba sarf eden Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ve Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a Sivil-Der adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Başlatılan istişare toplantılarının sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.