Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Ayşe Çakmak’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

SİVEREK 29.10.2021 - 08:29, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Ayşe Çakmak’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Çakmak Mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi. Bu aziz millet kararlı duruşuyla ülkemizi ele geçirmeye yeltenenlere o gün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde nasıl fırsat vermediyse bugün de terör örgütlerine fırsat vermeyecektir.” diye konuştu. Tüm ulusun Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Çakmak, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş savaşının bütün komutanlarını, askerlerini şehit ve gazilerini ve bütün geçmiş büyüklerimizi şükranla anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.”
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Çakmak Mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum’’ dedi.

Bu aziz millet kararlı duruşuyla ülkemizi ele geçirmeye yeltenenlere o gün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içerisinde nasıl fırsat vermediyse bugün de terör örgütlerine fırsat vermeyecektir.” diye konuştu.

Tüm ulusun Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Çakmak, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş savaşının bütün komutanlarını, askerlerini şehit ve gazilerini ve bütün geçmiş büyüklerimizi şükranla anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.