Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bucak’tan 10 Kasım Mesajı

GÜNCEL 09.11.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bucak’tan 10 Kasım Mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Salih Bucak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Bucak yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi,” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal, ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna büyük cefalar çekmiş, özgürlük uğruna verdiği mücadelede başarıya ulaşarak, bizlere bağımsız ve özgür bir devlet miras bırakmıştır. Bizde bugün, onun gösterdiği yolda, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve ilerleyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Salih Bucak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bucak yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi,” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal, ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü uğruna büyük cefalar çekmiş, özgürlük uğruna verdiği mücadelede başarıya ulaşarak, bizlere bağımsız ve özgür bir devlet miras bırakmıştır. Bizde bugün, onun gösterdiği yolda, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve ilerleyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.