Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bucak’tan 19 Mayıs Mesajı

SİVEREK 18.05.2022 - 13:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bucak’tan 19 Mayıs Mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Bucak, mesajında,” 19 Mayıs, milletimizin kendi kaderini belirlemede, uzun soluklu bir mücadelenin, yeniden bir şahlanışın, tarih boyunca hep özgür kalmış ve kimseye boyun eğmeyen bir milletin esaret zincirlerinin kırıldığı gündür. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ta Samsuna ayak bastığı gün, tüm Anadolu coğrafyasında bu günden sonra bir özgürlük meşalesi yakılmış ve büyük bedeller ödenerek Cumhuriyetimiz kurulmuştur. Canları pahasına bu vatan topraklarını ve özgürlüğümüzü bizlere bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının mücadelesinden güç alarak ülkemizi daha ileriye taşıyacağımıza inancımız tamdır. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bucak, mesajında,” 19 Mayıs, milletimizin kendi kaderini belirlemede, uzun soluklu bir mücadelenin, yeniden bir şahlanışın, tarih boyunca hep özgür kalmış ve kimseye boyun eğmeyen bir milletin esaret zincirlerinin kırıldığı gündür. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ta Samsuna ayak bastığı gün, tüm Anadolu coğrafyasında bu günden sonra bir özgürlük meşalesi yakılmış ve büyük bedeller ödenerek Cumhuriyetimiz kurulmuştur. Canları pahasına bu vatan topraklarını ve özgürlüğümüzü bizlere bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının mücadelesinden güç alarak ülkemizi daha ileriye taşıyacağımıza inancımız tamdır.

Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.