Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BEŞİKTAŞ ÇARŞI GRUBUNDAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

SİVEREK 03.11.2022 - 16:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

BEŞİKTAŞ ÇARŞI GRUBUNDAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Beşiktaş Çarşı Vicdan ve Çarşı Siverek Grubu Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giysi desteğinde bulundu.
Çarşı Siverek Grubu tarafından daha önce tespit edilen 150 öğrenciye Siverek Belediyesi tarafından tahsis edilen Cudi Paşa Konağı Sosyal tesislerinde öğrencilere dağıtıldı. İstanbul Çarşı Vicdan Gurubu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen dağıtım törenine İstanbul Çarşı Vicdan Sorumlusu Ayhan Güner ile Siverek Çarşı Gurubu üyeleri öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere İstanbul Çarşı Vicdan tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri, mont, bot ve çeşitli hediyeler öğrenci velilerine teslim edildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Çarşı Vicdan Gurubu Ayhan Güner şunları kaydetti. ''Çarşı Vicdan grubu olarak her daim öğrencilerimize desteklerimizi Türkiye geneli sürdürmeye devam ediyoruz, bugünde Siverek İlçemizde bulunan Siverek Çarşı Grubu üyelerimizin daha önce tespit ettiği öğrencilere hediyelerini takdim etmek üzere Siverek'e ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her anlamda yanımızda olan üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, İstanbul olmak üzere Türkiye geneli başlatmış olduğumuz destek kampanyasında bizlere destek sunan herkese Çarşı Vicdan Grubu olarak teşekkür ediyorum'' dedi. Siverek Çarşı Grubu Sorumlusu Oğuz Yetik ise şunları kaydetti. ''Grup üyelerimizin talebi üzerine Siverek'te eğitimlerine devam eden öğrencilerimizi tespit ederek İstanbul Çarşı grubuyla böyle bir kampanyayı paylaştık, sağolsun Vicdan grubumuzda Siverek'te bulunan öğrencilerimize dağıtılmak üzere olan malzemeleri temin ederek Siverek'e güzel bir ziyaret gerçekleştirdi, öğrencilerimizle bir araya gelerek isimlerine gelen hediye paketlerini ailelerine ve öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 
Beşiktaş Çarşı Vicdan ve Çarşı Siverek Grubu Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve giysi desteğinde bulundu.

Çarşı Siverek Grubu tarafından daha önce tespit edilen 150 öğrenciye Siverek Belediyesi tarafından tahsis edilen Cudi Paşa Konağı Sosyal tesislerinde öğrencilere dağıtıldı.


İstanbul Çarşı Vicdan Gurubu üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen dağıtım törenine İstanbul Çarşı Vicdan Sorumlusu Ayhan Güner ile Siverek Çarşı Gurubu üyeleri öğrencilerle bir araya geldi.


Öğrencilere İstanbul Çarşı Vicdan tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri, mont, bot ve çeşitli hediyeler öğrenci velilerine teslim edildi.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Çarşı Vicdan Gurubu Ayhan Güner şunları kaydetti. ''Çarşı Vicdan grubu olarak her daim öğrencilerimize desteklerimizi Türkiye geneli sürdürmeye devam ediyoruz, bugünde Siverek İlçemizde bulunan Siverek Çarşı Grubu üyelerimizin daha önce tespit ettiği öğrencilere hediyelerini takdim etmek üzere Siverek'e ziyaret gerçekleştirdik. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak her anlamda yanımızda olan üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, İstanbul olmak üzere Türkiye geneli başlatmış olduğumuz destek kampanyasında bizlere destek sunan herkese Çarşı Vicdan Grubu olarak teşekkür ediyorum'' dedi.
Siverek Çarşı Grubu Sorumlusu Oğuz Yetik ise şunları kaydetti. ''Grup üyelerimizin talebi üzerine Siverek'te eğitimlerine devam eden öğrencilerimizi tespit ederek İstanbul Çarşı grubuyla böyle bir kampanyayı paylaştık, sağolsun Vicdan grubumuzda Siverek'te bulunan öğrencilerimize dağıtılmak üzere olan malzemeleri temin ederek Siverek'e güzel bir ziyaret gerçekleştirdi, öğrencilerimizle bir araya gelerek isimlerine gelen hediye paketlerini ailelerine ve öğrencilere dağıtımını gerçekleştirdik.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.