Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bir haftadır kaybolan kadının cesedi bulundu

GÜNCEL 20.12.2021 - 01:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bir haftadır kaybolan kadının cesedi bulundu

Yaklaşık bir haftadır kayıp olan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki kadının cesedi bulundu.
Diyarbakır’da yaklaşık bir haftadır kayıp olan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki kadının cesedi bulundu. Gırşotke köyünden Şeyh Berkeş Tokay'ın kızı Şerife Çiçek'in cesedi Yenişehir ilçesi Güvendere Mahallesi'nde öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından trafo direğinin dibinde hareketsiz halde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu cesedin 7 gündür kayıp olan iki çocuk annesi Şerife Çiçek’e (23) ait lolduğu tespit edildi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Şerife Çiçek’in eşi Mehmet Çiçek, 12 Aralık tarihinde 3 aylık ve 4 yaşındaki çocuklarını bırakıp evden ayrılan eşi için polise kayıp ihbarında bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yaklaşık bir haftadır kayıp olan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki kadının cesedi bulundu.

Diyarbakır’da yaklaşık bir haftadır kayıp olan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki kadının cesedi bulundu.


Gırşotke köyünden Şeyh Berkeş Tokay'ın kızı Şerife Çiçek'in cesedi Yenişehir ilçesi Güvendere Mahallesi'nde öğle saatlerinde vatandaşlar tarafından trafo direğinin dibinde hareketsiz halde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırma sonucu cesedin 7 gündür kayıp olan iki çocuk annesi Şerife Çiçek’e (23) ait lolduğu tespit edildi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Şerife Çiçek’in eşi Mehmet Çiçek, 12 Aralık tarihinde 3 aylık ve 4 yaşındaki çocuklarını bırakıp evden ayrılan eşi için polise kayıp ihbarında bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.