Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bölgede örnek okul olma yolunda ilerliyor

SİVEREK 10.02.2021 - 10:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bölgede örnek okul olma yolunda ilerliyor

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3 yıl önce açılan Meslek Lisesi yaptığı çalışmalar ve ürettiği materyallerle bölgede örnek okul olma yolunda hızla ilerliyor
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3 yıl önce açılan Meslek Lisesi yaptığı çalışmalar ve ürettiği materyallerle bölgede örnek okul olma yolunda hızla ilerliyor. Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Pandemi döneminde günlük 10 tona varan dezenfektan üretimiyle dikkat çeken okul, şimdi de Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü atölye gibi çalışıyor. Öğretmenleriyle farklı ve estetik tasarımlar yapan öğrenciler bölgenin ihtiyacını karşılayacak, kütüphane, masa, sandalye gibi ahşap çalışmalara yapmaya başladı. İlk etapta kendi okullarına şık bir kütüphane kuran öğrenci ve öğretmenler, talep olduğu taktirde bölgede ki tüm okulların ihtiyacını karşılayabilecekleri kapasitede olduklarını belirtti. Bölgede Meslek Lisesi olarak büyük işlere imza attıklarını söyleyen Okul Müdürü Mehmet  Sadık Kıran şunları kaydetti. ‘’Okulumuz ilçede halen çiçeği burnunda bir okulumuzdur, kısa zamanda öğretmen ve öğrencilerimizin çabalarıyla ülkemize faydalı olmak adına elimizden geldikçe çabalıyoruz, Kovid-19 tedbirleri kapsamında temizlik malzemeleri üretimine başlamıştık, ikinci çalışmamız ise kendi imkânlarımızla topladığımız palet ve tahtalarla küçük işler çıkardık. Öğrencilerimizin sayesinde başarıları çalışmalara imza atarak yaklaşık 40 gündür mobilya atölyemizde okullarımızın eğitime başlamadan önce mobilya, masa, sandalye ve dolap gibi eksikliklerin yapımına başladık, yöneticiler olarak buradaki amacımız ülkemizin aydınlık yarınlara yetiştirebileceği başarılı öğrencilerin olduğunu göstermektir, biz öğrencilerimize her türlü desteği sağlıyoruz, onlarda bir profesyonel usta gibi çalışarak kendini kanıtlıyorlar’ ’dedi.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3 yıl önce açılan Meslek Lisesi yaptığı çalışmalar ve ürettiği materyallerle bölgede örnek okul olma yolunda hızla ilerliyor

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 3 yıl önce açılan Meslek Lisesi yaptığı çalışmalar ve ürettiği materyallerle bölgede örnek okul olma yolunda hızla ilerliyor.

Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor. Pandemi döneminde günlük 10 tona varan dezenfektan üretimiyle dikkat çeken okul, şimdi de Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü atölye gibi çalışıyor. Öğretmenleriyle farklı ve estetik tasarımlar yapan öğrenciler bölgenin ihtiyacını karşılayacak, kütüphane, masa, sandalye gibi ahşap çalışmalara yapmaya başladı. İlk etapta kendi okullarına şık bir kütüphane kuran öğrenci ve öğretmenler, talep olduğu taktirde bölgede ki tüm okulların ihtiyacını karşılayabilecekleri kapasitede olduklarını belirtti.

Bölgede Meslek Lisesi olarak büyük işlere imza attıklarını söyleyen Okul Müdürü Mehmet  Sadık Kıran şunları kaydetti. ‘’Okulumuz ilçede halen çiçeği burnunda bir okulumuzdur, kısa zamanda öğretmen ve öğrencilerimizin çabalarıyla ülkemize faydalı olmak adına elimizden geldikçe çabalıyoruz, Kovid-19 tedbirleri kapsamında temizlik malzemeleri üretimine başlamıştık, ikinci çalışmamız ise kendi imkânlarımızla topladığımız palet ve tahtalarla küçük işler çıkardık. Öğrencilerimizin sayesinde başarıları çalışmalara imza atarak yaklaşık 40 gündür mobilya atölyemizde okullarımızın eğitime başlamadan önce mobilya, masa, sandalye ve dolap gibi eksikliklerin yapımına başladık, yöneticiler olarak buradaki amacımız ülkemizin aydınlık yarınlara yetiştirebileceği başarılı öğrencilerin olduğunu göstermektir, biz öğrencilerimize her türlü desteği sağlıyoruz, onlarda bir profesyonel usta gibi çalışarak kendini kanıtlıyorlar’ ’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.