Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Boru hattı delindi, petrol metrelerce yükseğe fışkırdı

SİVEREK 13.08.2021 - 16:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Boru hattı delindi, petrol metrelerce yükseğe fışkırdı

Şanlıurfa Siverek'ten geçen petrol boru hattı delindi. Yer altından metrelerce yüksekliği petrol fışkırdı.
Şanlıurfa Siverek'ten geçen petrol boru hattı delindi. Yer altından metrelerce yüksekliği petrol fışkırdı.Siverek-Şanlıurfa yolu 13. kilometresindeki iki mısır tarlasının arasından geçen Batman Dörtyol boru hattı, tarlalar arasındaki kaya ve taşları temizleyen bir iş makinası boru hattına zarar verdi. Delinen boru hattından metrelerce yükseğğe petrol fışkırdı. Olay yerine çağrılan jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından çevrede güvenlik tedbiri alınırken, petrolün akışının durdurulabilmesi için olay yerine teknik personellerin gelmesi bekleniyor. Öte yandan boşa akan tonlarca petrol nedeniyle mısır ve tarlalar da zarar gördü.
Şanlıurfa Siverek'ten geçen petrol boru hattı delindi. Yer altından metrelerce yüksekliği petrol fışkırdı.

Şanlıurfa Siverek'ten geçen petrol boru hattı delindi. Yer altından metrelerce yüksekliği petrol fışkırdı.Siverek-Şanlıurfa yolu 13. kilometresindeki iki mısır tarlasının arasından geçen Batman Dörtyol boru hattı, tarlalar arasındaki kaya ve taşları temizleyen bir iş makinası boru hattına zarar verdi. Delinen boru hattından metrelerce yükseğğe petrol fışkırdı. Olay yerine çağrılan jandarma ve itfaiye ekipleri tarafından çevrede güvenlik tedbiri alınırken, petrolün akışının durdurulabilmesi için olay yerine teknik personellerin gelmesi bekleniyor.

Öte yandan boşa akan tonlarca petrol nedeniyle mısır ve tarlalar da zarar gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.