Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bucak’tan yeni yıl mesajı

SİVEREK 31.12.2021 - 11:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bucak’tan yeni yıl mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bucak mesajında,” Yeni umutlarla 2021 yılını geride bırakıyor, 2022 yılına giriyoruz. Yeni yılda başta ülkemiz ve dünya olmak üzere, insanlığı kasıp kavuran korona virüsten kurtulmayı diliyor, bu yeni yılın geleceğe daha emin adımlarla adım atılmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Bu vesileyle 2022 yılının, başta siz değerli Siverekli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bucak mesajında,” Yeni umutlarla 2021 yılını geride bırakıyor, 2022 yılına giriyoruz. Yeni yılda başta ülkemiz ve dünya olmak üzere, insanlığı kasıp kavuran korona virüsten kurtulmayı diliyor, bu yeni yılın geleceğe daha emin adımlarla adım atılmasını, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum.

Bu vesileyle 2022 yılının, başta siz değerli Siverekli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.