Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Büyükşehir'den Hilvan'a modern kütüphane, Siverek'e şuan yok!

GÜNCEL 05.01.2022 - 11:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Büyükşehir'den Hilvan'a modern kütüphane, Siverek'e şuan yok!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde 2 katlı modern kütüphane kuruyor. 300 bin nüfusa sahip Siverek'te ise hiç bir gelişme yok!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde 2 katlı modern bir kütüphane kuruldu, kütüphanenin yapımı tamamlanırken, açlışı ilerde ki günlerde yapılacağı belirttildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamda; yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan kütüphTürkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da, gençlerin eğitimine büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan İlçesinde yapımı tamamlanan İlçe Kütüphanesi açılış için gün sayıyor.  20,4’lük yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da eğitime yönelik desteklerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  Başkan Beyazgül’ün ilçelerdeki gençlerin geleceğinin şekilleneceği kütüphanelerin yapılması talimatı ile başlatılan Hilvan İlçe Kütüphanesi tamamlandı. Üniversiteye hazırlanan, kitap okumak için sessiz, ferah bir ortam arayan gençlerin ihtiyaçlarına her açıdan destek sunacak Hilvan Kütüphanesinde her şey titizlikle tasarlanarak proje hayata geçirildi. Resmi açılış için gün sayan kütüphaneden faydalanmak isteyen gençlerin ilgi gösterdiği Hilvan Kütüphanesi gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasında da büyük rol oynayacak. 2 katlı olarak inşa edilen kütüphanenin iç tasarımı da ders çalışmaya gelecek vatandaşlar için özel olarak dizayn edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözü ışığında Şanlıurfa’da gençlerin eğitimlerine yatırımlar her geçen gün daha da artıyor. Kütüphane içerisinde gençlerin faydalanacağı alanların yanında çocuk kütüphanesi de yer alıyor. Geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine büyük oranda katkı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan kütüphanenin çevresinde ayrıca 12 dönümlük alanda Kent Park çalışması başlatıldı.   Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Hilvan İlçe Kütüphanesinin açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Siverek Büyükşehir'in gözünde Hilvan kadar olamadı! Yaklaşık 35 ilden daha büyük ve 300 bin nüfüsa dayanan Siverek ilçesi, Büyükşehir'dan hak ettiği yatırımı alamıyor. Son olarak Hilvan'da yapılan modrn kütüphaneyle birlilte, Siverek halkı 'Biz Büyükşehir'in gözünde bir Hilvan kadar olamadık' denildi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde 2 katlı modern kütüphane kuruyor. 300 bin nüfusa sahip Siverek'te ise hiç bir gelişme yok!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan ilçesinde 2 katlı modern bir kütüphane kuruldu, kütüphanenin yapımı tamamlanırken, açlışı ilerde ki günlerde yapılacağı belirttildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamda; yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan kütüphTürkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da, gençlerin eğitimine büyük önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan İlçesinde yapımı tamamlanan İlçe Kütüphanesi açılış için gün sayıyor. 

20,4’lük yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da eğitime yönelik desteklerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,  Başkan Beyazgül’ün ilçelerdeki gençlerin geleceğinin şekilleneceği kütüphanelerin yapılması talimatı ile başlatılan Hilvan İlçe Kütüphanesi tamamlandı.

Üniversiteye hazırlanan, kitap okumak için sessiz, ferah bir ortam arayan gençlerin ihtiyaçlarına her açıdan destek sunacak Hilvan Kütüphanesinde her şey titizlikle tasarlanarak proje hayata geçirildi.

Resmi açılış için gün sayan kütüphaneden faydalanmak isteyen gençlerin ilgi gösterdiği Hilvan Kütüphanesi gençlerin okuma alışkanlığı kazanmasında da büyük rol oynayacak.

2 katlı olarak inşa edilen kütüphanenin iç tasarımı da ders çalışmaya gelecek vatandaşlar için özel olarak dizayn edildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün “Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözü ışığında Şanlıurfa’da gençlerin eğitimlerine yatırımlar her geçen gün daha da artıyor.

Kütüphane içerisinde gençlerin faydalanacağı alanların yanında çocuk kütüphanesi de yer alıyor. Geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine büyük oranda katkı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan kütüphanenin çevresinde ayrıca 12 dönümlük alanda Kent Park çalışması başlatıldı.  

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Hilvan İlçe Kütüphanesinin açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Siverek Büyükşehir'in gözünde Hilvan kadar olamadı!

Yaklaşık 35 ilden daha büyük ve 300 bin nüfüsa dayanan Siverek ilçesi, Büyükşehir'dan hak ettiği yatırımı alamıyor.

Son olarak Hilvan'da yapılan modrn kütüphaneyle birlilte, Siverek halkı 'Biz Büyükşehir'in gözünde bir Hilvan kadar olamadık' denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.