Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Devlet Hastanesi Başhekimliğine Muhammed Tosun Atandı

08.03.2019 - 21:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Devlet Hastanesi Başhekimliğine Muhammed Tosun Atandı

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Doktor Muhammed Tosun Atandı.
Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Doktor Muhammed Tosun Atandı. Bir süredir boş kalan Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Doktor Muhammed Tosun, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda kısa ve uzun vadeli projelerini gazetecilere aktaran Tosun, yapacağı çalışmaların bir ekip işi ile olabileceğine dikkat çekerek, özelikle gazetecilerden destek beklediğini belirtti. Hastane çalışmaları hakkında yanlış algıları kırmaya kararlı olduğunu da belirten Doktor Tosun,” Maalesef kamuoyuna bilinçli olarak hastanemiz olumsuz yönde tanıtılmaya çalışılıyor, oysaki bölgenin birçok Devlet Hastanesinde yapılamayan çok güzel çalışma ve icraatlarımız var, bunlardan biri evde hizmet bakımı servisimiz. 750 kişiye şuana kadar tek bir ekiple evde bakım hizmeti veriyorduk, kısa süre önce bu ekibi ikiye çıkararak bu hizmeti daha kaliteleştireceğiz” dedi Doktor açığı hızla kapanacak Hastanede oluşan doktor eksikliğini hızla kapatmayı amaçladıklarını söyleyen Başhekim Muhammed Tosun, sözlerine şöyle devam etti,” Doktor açığımız kapatmak için meşru tüm yolları kullanacağız, Sağlık Bakanlığıyla, Ankara’da ki siyasilerimizle her zaman iletişimde olup, Siverek halkının hak ettiği sağlık hizmeti vereceğiz. İlk etapta hastanemize 6 doktor ataması yapıldı. Yeterlimi, tabiî ki değil ama bu altı doktor büyük bir açığımızı kapatacak ve doktor atamaları için girişimlerimiz sürecek” şeklinde konuştu Yeni bir hizmet, Mamografi cihazı Meme kanserinin erken teşhiste önemli oluğunu söyleyen Tosun,” Bunun için, yaptığımız girişimler sonucu, son teknoloji Mamografi cihazını hastanemize kazandırdık. Siz değerli gazetecilerin aracılığıyla 40-69 yaş arası bayanların gelip meme kanseri taraması yapmalarını rica ediyorum. Erken teşhis çok önemli ve basit bazı tetkikler sonucu bu teşhisi koyuyoruz” diye konuştu İki saat süren toplantıya Başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdür ve müdür yardımcıları hazır bulundu.
Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Doktor Muhammed Tosun Atandı.

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine Üroloji Uzmanı Doktor Muhammed Tosun Atandı.

Bir süredir boş kalan Siverek Devlet Hastanesi Başhekimliğine getirilen Doktor Muhammed Tosun, ilçede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantıda kısa ve uzun vadeli projelerini gazetecilere aktaran Tosun, yapacağı çalışmaların bir ekip işi ile olabileceğine dikkat çekerek, özelikle gazetecilerden destek beklediğini belirtti.

Hastane çalışmaları hakkında yanlış algıları kırmaya kararlı olduğunu da belirten Doktor Tosun,” Maalesef kamuoyuna bilinçli olarak hastanemiz olumsuz yönde tanıtılmaya çalışılıyor, oysaki bölgenin birçok Devlet Hastanesinde yapılamayan çok güzel çalışma ve icraatlarımız var, bunlardan biri evde hizmet bakımı servisimiz. 750 kişiye şuana kadar tek bir ekiple evde bakım hizmeti veriyorduk, kısa süre önce bu ekibi ikiye çıkararak bu hizmeti daha kaliteleştireceğiz” dedi

Doktor açığı hızla kapanacak

Hastanede oluşan doktor eksikliğini hızla kapatmayı amaçladıklarını söyleyen Başhekim Muhammed Tosun, sözlerine şöyle devam etti,” Doktor açığımız kapatmak için meşru tüm yolları kullanacağız, Sağlık Bakanlığıyla, Ankara’da ki siyasilerimizle her zaman iletişimde olup, Siverek halkının hak ettiği sağlık hizmeti vereceğiz. İlk etapta hastanemize 6 doktor ataması yapıldı. Yeterlimi, tabiî ki değil ama bu altı doktor büyük bir açığımızı kapatacak ve doktor atamaları için girişimlerimiz sürecek” şeklinde konuştu

Yeni bir hizmet, Mamografi cihazı

Meme kanserinin erken teşhiste önemli oluğunu söyleyen Tosun,” Bunun için, yaptığımız girişimler sonucu, son teknoloji Mamografi cihazını hastanemize kazandırdık. Siz değerli gazetecilerin aracılığıyla 40-69 yaş arası bayanların gelip meme kanseri taraması yapmalarını rica ediyorum. Erken teşhis çok önemli ve basit bazı tetkikler sonucu bu teşhisi koyuyoruz” diye konuştu

İki saat süren toplantıya Başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdür ve müdür yardımcıları hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.