Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Diyarbakır-Siverek Karayolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 8 Ağır Yaralı

26.05.2021 - 00:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Diyarbakır-Siverek Karayolunda Feci Kaza: 2 Ölü, 8 Ağır Yaralı

Diyarbakır-Siverek karayolunda refüje ve elektrik direklerine çarparak karşı şeride geçen otomobil, iki araçla çarpıştı. Adeta can pazarının yaşandığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ağır yaralandı.
Kaza akşam saatlerinde Diyarbakır-Siverek karayolu Yenihal Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,07 DDY 97 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak elektrik direklerini devirdikten sonra karşı şeride geçti. Araç, karşı yönden gelen  21 TT 316 plakalı hafif ticari taksi ve 04 AE 410 plakalı  otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan yaralılar etrafa savrulurken, elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 41 BS 244 plakalı  ticari araç ve 21 BM 742 plakalı  otomobil ile yol da hasar gördü. Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 2'si yapılan müdahalelere kurtarılamazken, 8 yaralı tedavi altına alındı.
Diyarbakır-Siverek karayolunda refüje ve elektrik direklerine çarparak karşı şeride geçen otomobil, iki araçla çarpıştı. Adeta can pazarının yaşandığı feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ağır yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Diyarbakır-Siverek karayolu Yenihal Köprülü Kavşağı altında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,07 DDY 97 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak elektrik direklerini devirdikten sonra karşı şeride geçti. Araç, karşı yönden gelen  21 TT 316 plakalı hafif ticari taksi ve 04 AE 410 plakalı  otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta bulunan yaralılar etrafa savrulurken, elektrik direklerinin devrilmesi sonucu 41 BS 244 plakalı  ticari araç ve 21 BM 742 plakalı  otomobil ile yol da hasar gördü.

Kazayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan 2'si yapılan müdahalelere kurtarılamazken, 8 yaralı tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.