Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Evinde iple asılı bulundu!

GÜNCEL 12.01.2022 - 12:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Evinde iple asılı bulundu!

Aile fertleri içeri girdiklerinde F.Y.’ yi içerde asılı olarak gördü!
Olay Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Yoğurtçu (Şehis) kutsal Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre aile fertleri içeri girdiğinde F.Y.'yi evinde asılı olarak gördü. Durumu jandarma ve 112 Acil Ekiplerine bildirildi. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede, F.Y.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili incelem başlatıldı.
Aile fertleri içeri girdiklerinde F.Y.’ yi içerde asılı olarak gördü!

Olay Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Yoğurtçu (Şehis) kutsal Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre aile fertleri içeri girdiğinde F.Y.'yi evinde asılı olarak gördü. Durumu jandarma ve 112 Acil Ekiplerine bildirildi. Ekipler olay yerinde yaptıkları incelemede, F.Y.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili incelem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.