Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

(Haber Güncellendi) Siverekli Biçedöverciler Konya'da kaza yaptı: 3'ü ağır 4 yaralı

SİVEREK 12.07.2022 - 15:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

(Haber Güncellendi) Siverekli Biçedöverciler Konya'da kaza yaptı: 3'ü ağır 4 yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde biçerdöverin kaza yapması sonucu Siverekli 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da hasat sezonunun sona ermesiyle birlikte batı illerine giderek hasat işinde çalışan Siverekli biçerdöverciler trafik kazası geçirdi. Alınan bilgilere göre, Siverek'ten batı illerine hasat için çalışmaya giden Biçerdöverciler, Konya'nın Ereğli İlçesi yakındalrında kaza geçirdi. Meydana gelen kazada, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, kaza geçirenlerin CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken'in akrabaları olduğu ve İlçe Başkanı'nın da Konya'ya gittiği öğrenildi.    
Konya’nın Ereğli ilçesinde biçerdöverin kaza yapması sonucu Siverekli 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da hasat sezonunun sona ermesiyle birlikte batı illerine giderek hasat işinde çalışan Siverekli biçerdöverciler trafik kazası geçirdi.

Alınan bilgilere göre, Siverek'ten batı illerine hasat için çalışmaya giden Biçerdöverciler, Konya'nın Ereğli İlçesi yakındalrında kaza geçirdi. Meydana gelen kazada, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, kaza geçirenlerin CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken'in akrabaları olduğu ve İlçe Başkanı'nın da Konya'ya gittiği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.