Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hilvan’da silahlı kavga; ölü ve yaralılar var

28.05.2021 - 21:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hilvan’da silahlı kavga; ölü ve yaralılar var

(Güncellendi)Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kavga akşam saatlerinde Hilvan ilçesine bağlı kırsal Faik (fik) Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ökte ve Demirkol ailenin fertleri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aileler evlerinden aldıkları silahlarla birbirlerine saldırmaya başladı. Saldırı sonucu 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kavgaya müdahale ederken, yaralılarda Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan baba ve oğlu olduğu öğrenilen A.Ö ve M.Ö. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Güvenlik güçleri, olayın yaşandığı bölge ve hastanede önlem aldı. Kaynak: Ajans Balıklıgöl
(Güncellendi)Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Kavga akşam saatlerinde Hilvan ilçesine bağlı kırsal Faik (fik) Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Ökte ve Demirkol ailenin fertleri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine aileler evlerinden aldıkları silahlarla birbirlerine saldırmaya başladı. Saldırı sonucu 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri kavgaya müdahale ederken, yaralılarda Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan baba ve oğlu olduğu öğrenilen A.Ö ve M.Ö. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, olayın yaşandığı bölge ve hastanede önlem aldı.
Kaynak: Ajans Balıklıgöl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.