Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü 1 yaralı

GÜNCEL 10.11.2022 - 08:36, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İki aile arasında silahlı kavga: 2 ölü 1 yaralı

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.
Kavga Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Demokrasi Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce husumetli bulunan 2 aile arasında sözxlü tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede silahların kulanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahlardan çıkan mermilerlele kuzen oldukları öğrenilen Cihan, Mehmet Kayhan ile İbrahim Altay yaralandı. Yarlılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Yaralılardan Cihan ve Mehmet Kayhan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kuratarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı İbrahim Altay'ın ise hasatnede tedavisi sürdüğü öğrenildi. olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi veye kişileri tesbit etmek için çalışma başlattı.
İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

Kavga Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Demokrasi Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre daha önce husumetli bulunan 2 aile arasında sözxlü tartışma yaşandı, tartışma kısa sürede silahların kulanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada kim veya kimler tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahlardan çıkan mermilerlele kuzen oldukları öğrenilen Cihan, Mehmet Kayhan ile İbrahim Altay yaralandı. Yarlılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Yaralılardan Cihan ve Mehmet Kayhan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kuratarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı İbrahim Altay'ın ise hasatnede tedavisi sürdüğü öğrenildi.

olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren kişi veye kişileri tesbit etmek için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.