Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İlçe milli eğitim müdürlüğü çalışanları için, promosyon imzaları atıldı

SİVEREK 18.10.2022 - 14:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İlçe milli eğitim müdürlüğü çalışanları için, promosyon imzaları atıldı

Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 bin çalışanı için promosyon anlaşmasını imzaladı.
İlçe Milli Eğitim çalışanları için Mart ayında yapılan 9 taksit halinde toplamda 11.200 TL’lik promosyon ihalesi, ekonomik dalgalanmalar ve enflasyondan kaynaklı olarak yetersiz kalması üzerine, promosyon rakamının piyasa koşulları ile uyumlu hale getirilmesi ve revize edilmesi üzerine yapılan görüşmeler sonucu tüm okul ve kurumlarda çalışan yaklaşık 4 Bin eğitim çalışanını kapsayacak şekilde tek seferde ödenmek üzere 3 yıl için 19.200 TL'ye anlaşmaya varıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Banka Müdürü tarafından atılan imzalarla, promosyon anlaşması imzalandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,” Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan çalışanlarımız için yapılan promosyon görüşmeleri sonucu, 3 yıllığına tek seferde 19.200 TL ile Akbank'la anlaşma sağlandı. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.” Denildi
Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü, 4 bin çalışanı için promosyon anlaşmasını imzaladı.

İlçe Milli Eğitim çalışanları için Mart ayında yapılan 9 taksit halinde toplamda 11.200 TL’lik promosyon ihalesi, ekonomik dalgalanmalar ve enflasyondan kaynaklı olarak yetersiz kalması üzerine, promosyon rakamının piyasa koşulları ile uyumlu hale getirilmesi ve revize edilmesi üzerine yapılan görüşmeler sonucu tüm okul ve kurumlarda çalışan yaklaşık 4 Bin eğitim çalışanını kapsayacak şekilde tek seferde ödenmek üzere 3 yıl için 19.200 TL'ye anlaşmaya varıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Banka Müdürü tarafından atılan imzalarla, promosyon anlaşması imzalandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,” Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan çalışanlarımız için yapılan promosyon görüşmeleri sonucu, 3 yıllığına tek seferde 19.200 TL ile Akbank'la anlaşma sağlandı. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.” Denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.