Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’ndan öğretmenler günü mesajı

SİVEREK 24.11.2021 - 14:16, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’ndan öğretmenler günü mesajı

Siverek İlçe Milli Eğitim müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı
Siverek İlçe Milli Eğitim müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı, Kapanoğlu mesajında, “ İlim ve irfan ışığında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ve müreffeh bir toplum yolunda canla başla çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Büyük fedakârlık ve özveri gerektiren ve gelecek nesillerimizi, yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi doğruyu gösteren, vatan, millet, bayrak, bağımsızlık, milli ve manevi değerleri öğreten çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenlik mesleğini Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir” diyerek, bu ulvi ve kutsal mesleğin önemini vurgulamıştır. Bu vesileyle; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla görevlerini yerine getireceklerine inandığımız tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve minnetle anıyoruz. Tekrardan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor,  mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum."
Siverek İlçe Milli Eğitim müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı

Siverek İlçe Milli Eğitim müdürü Nuri Kapanoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı, Kapanoğlu mesajında, “ İlim ve irfan ışığında, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş ve müreffeh bir toplum yolunda canla başla çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Büyük fedakârlık ve özveri gerektiren ve gelecek nesillerimizi, yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi doğruyu gösteren, vatan, millet, bayrak, bağımsızlık, milli ve manevi değerleri öğreten çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Öğretmenlik mesleğini Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Toplumun en büyük düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir” diyerek, bu ulvi ve kutsal mesleğin önemini vurgulamıştır.

Bu vesileyle; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla görevlerini yerine getireceklerine inandığımız tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve minnetle anıyoruz.

Tekrardan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor,  mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.