Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İngiltere’den yatırımcılar, Siverek’te fabrika kuruyor

SİVEREK 12.10.2022 - 13:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İngiltere’den yatırımcılar, Siverek’te fabrika kuruyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alt ve üst yapısı hızla devam eden Siverek Organize Sanayi Bölgesi için yurt dışından yatırımcılar talep oluşturmaya başladı.
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, ilçede yüksek ölçekli yatırımcıları çekmek amacıyla başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde yerini almak isteyen iş insanları, ilçeye gelerek sanayi bölgesinde incelemelerde bulunuyorken, yapılacak fabrikalar ve işyerleri tahsisi için protokoller imzalanmaya başlandı. İngiltere’den 30.000 metrekarelik salça fabrikası Siverek Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile İngiltereli yatırımcılar ilçeye gelerek 2 Bin kişinin istihdam edileceği ve 3 Bin metrekare alanda yapılacak olan salçalık ve kurutmalık fabrikası için OSB’de incelemelerde bulundular. İncelemelere, Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı yardımcısı İzzet Polatoğlu, Sezayir Karaçalı,  yönetim kurulu üyesi Nurettin Günebakan,  Genel sekreter Hayriye Yeşilyaprak ile birlikte eski Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Hikmet Ardıl Bucak eşlik etti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alt ve üst yapısı hızla devam eden Siverek Organize Sanayi Bölgesi için yurt dışından yatırımcılar talep oluşturmaya başladı.

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, ilçede yüksek ölçekli yatırımcıları çekmek amacıyla başlatılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Yapımı devam eden Organize Sanayi Bölgesinde yerini almak isteyen iş insanları, ilçeye gelerek sanayi bölgesinde incelemelerde bulunuyorken, yapılacak fabrikalar ve işyerleri tahsisi için protokoller imzalanmaya başlandı.

İngiltere’den 30.000 metrekarelik salça fabrikası

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile İngiltereli yatırımcılar ilçeye gelerek 2 Bin kişinin istihdam edileceği ve 3 Bin metrekare alanda yapılacak olan salçalık ve kurutmalık fabrikası için OSB’de incelemelerde bulundular.

İncelemelere, Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı yardımcısı İzzet Polatoğlu, Sezayir Karaçalı,  yönetim kurulu üyesi Nurettin Günebakan,  Genel sekreter Hayriye Yeşilyaprak ile birlikte eski Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve Hikmet Ardıl Bucak eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.