Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İstifa yalanına Gülpınar’dan net cevap, ’Söz konusu değil’

SİVEREK 19.09.2022 - 09:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İstifa yalanına Gülpınar’dan net cevap, ’Söz konusu değil’

Şanlıurfa’da bazı yerel haber sitelerinin Şanlıurfa Milletvekilinin istifa ettiği iddiasına, Gülpınar’dan net cevap
Gazeteciliği bir silah olarak kullanan Şanlıurfa’da bazı yerel haber siteleri yalan haber üretmeye devam ediyor. Masa başı yalan haberlerle gündemde kalmaya, Belediye ve iş adamlarının kapısından ayrılmayıp gazetecilik mesleğini şantaj aracı olarak kullanan bu gibi sözde gazeteciler, son olarak da ‘Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın istifa ettiği’ yalanını ortaya attı! Yalancının mumu yatsıya kadar yandı! Kısa süreliğine bu yalan haberle gündeme gelen bu sitelerin yalanı, Gülpınar tarafından yapılan açıklamayla açığa çıktı. Kasım Gülpınar'ın milletvekilliğinden istifa ettiği ve istifa dilekçesini Meclis başkanlığına sunduğuna yönelik haberi Ankara'da gerçekleşen Şanlıurfa tanıtım fuarında öğrenen Gülpınar, Siverek standında yaptığı açıklamada  “Böyle bir istifa dilekçesinin söz konusu olmadığını” ifade etti. Zarf içinde para almışlardı! Şanlıurfa’da özel bir otelde Ticaret Borsası Başkan Adayı Vedat Polat basın açıklamasına katılan çok sayıda ki gazeteciye, basın toplantısı sonrası içerisinde 200 lira olduğu iddia edilen zarflar dağıtılmıştı.  Söz konusu toplantıya katılan bazı gazeteciler uzatılan zarfları alırken, bu hareketin gazetecilik ruhuna aykırı olduğunu söyleyen bir grup gazeteci ise bu harekete tepki göstererek toplantıyı terk etmişti.
Şanlıurfa’da bazı yerel haber sitelerinin Şanlıurfa Milletvekilinin istifa ettiği iddiasına, Gülpınar’dan net cevap

Gazeteciliği bir silah olarak kullanan Şanlıurfa’da bazı yerel haber siteleri yalan haber üretmeye devam ediyor. Masa başı yalan haberlerle gündemde kalmaya, Belediye ve iş adamlarının kapısından ayrılmayıp gazetecilik mesleğini şantaj aracı olarak kullanan bu gibi sözde gazeteciler, son olarak da ‘Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar’ın istifa ettiği’ yalanını ortaya attı!

Yalancının mumu yatsıya kadar yandı!

Kısa süreliğine bu yalan haberle gündeme gelen bu sitelerin yalanı, Gülpınar tarafından yapılan açıklamayla açığa çıktı. Kasım Gülpınar'ın milletvekilliğinden istifa ettiği ve istifa dilekçesini Meclis başkanlığına sunduğuna yönelik haberi Ankara'da gerçekleşen Şanlıurfa tanıtım fuarında öğrenen Gülpınar, Siverek standında yaptığı açıklamada  “Böyle bir istifa dilekçesinin söz konusu olmadığını” ifade etti.

Zarf içinde para almışlardı!

Şanlıurfa’da özel bir otelde Ticaret Borsası Başkan Adayı Vedat Polat basın açıklamasına katılan çok sayıda ki gazeteciye, basın toplantısı sonrası içerisinde 200 lira olduğu iddia edilen zarflar dağıtılmıştı.  Söz konusu toplantıya katılan bazı gazeteciler uzatılan zarfları alırken, bu hareketin gazetecilik ruhuna aykırı olduğunu söyleyen bir grup gazeteci ise bu harekete tepki göstererek toplantıyı terk etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.