Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Jandarmadan silah kaçakçılarına operasyon

SİVEREK 14.03.2021 - 10:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Jandarmadan silah kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, jandarma silah kaçakçılarına operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatıyla birlikte bir kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde,  jandarma silah kaçakçılarına operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatıyla birlikte bir kişi gözaltına alındı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Güzelpınar Mahallesi Sedef Küme Evlerinde ikamet eden kişi veya kişilerin silah ve mühimmat kaçakçılığı ve ticareti yaptıkları istihbaratını alan Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri belirlenen 3 adrese şafak operasyonu düzenledi. Yapılan operasyon ve aramalarda zula tabir edilen bölümlerde, bir adet M-16 uzun namlulu piyade tüfeği, bir adet G-1 uzun namlulu piyade tüfeği, bir adet Kaleşnikof uzun namlulu piyade tüfeği ve bunlara ait çok sayıda mermi ve teçhizat ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, jandarma silah kaçakçılarına operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatıyla birlikte bir kişi gözaltına alındı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde,  jandarma silah kaçakçılarına operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatıyla birlikte bir kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Güzelpınar Mahallesi Sedef Küme Evlerinde ikamet eden kişi veya kişilerin silah ve mühimmat kaçakçılığı ve ticareti yaptıkları istihbaratını alan Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri belirlenen 3 adrese şafak operasyonu düzenledi. Yapılan operasyon ve aramalarda zula tabir edilen bölümlerde, bir adet M-16 uzun namlulu piyade tüfeği, bir adet G-1 uzun namlulu piyade tüfeği, bir adet Kaleşnikof uzun namlulu piyade tüfeği ve bunlara ait çok sayıda mermi ve teçhizat ele geçirildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.