Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kaza geçirip felçli kalan talihsiz adamın bu sefer bir yıllık emeği kül oldu

SİVEREK 18.08.2022 - 16:36, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaza geçirip felçli kalan talihsiz adamın bu sefer bir yıllık emeği kül oldu

3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında vücudunun bir bölümü felç kalan 50 yaşında ki talihsiz adamın, bir yıllık olan samanı yangında kül oldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Ergen (Ğerzno) Mahallesinde ikamet eden 50 yaşındaki Osman Y, 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında vücudunun bir bölümü felç kaldı. Kırsal Mahallede, eşi ve çocuklarının yardımıyla tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdürmeye çalışan talihsiz adamın bu sefer bir yıllık ekin ekerek elde ettiği samanı elektrik trafosunun panosunun yanmasıyla kül oldu. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek yangına söndürdü. Yangında yaklaşık 10 ton saman kullanılamaz hale geldi.
3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında vücudunun bir bölümü felç kalan 50 yaşında ki talihsiz adamın, bir yıllık olan samanı yangında kül oldu.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Ergen (Ğerzno) Mahallesinde ikamet eden 50 yaşındaki Osman Y, 3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında vücudunun bir bölümü felç kaldı. Kırsal Mahallede, eşi ve çocuklarının yardımıyla tarım ve hayvancılıkla geçimini sürdürmeye çalışan talihsiz adamın bu sefer bir yıllık ekin ekerek elde ettiği samanı elektrik trafosunun panosunun yanmasıyla kül oldu.

Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek yangına söndürdü.

Yangında yaklaşık 10 ton saman kullanılamaz hale geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.