Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kış ayında sokak hayvanlarını unutmadılar

SİVEREK 28.12.2021 - 11:51, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kış ayında sokak hayvanlarını unutmadılar

Siverek Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları üyeleri tarafından sokak hayvanları için yem bırakıldı
Siverek Yedi Başak, İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları, özelikle kış ayında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için şehrin belli bölgelerindeki parklara, bahçelere, boş arazilere yiyecek bırakarak, hayvanların beslenmesine yardımcı oldu. Çalışmada küçük çocuklarında eşlik etmesi dikkat çekti. Özellikle kar ve soğuk havanın olduğu günlerde sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta daha çok zorlandıklarını ifade eden yetkililer, vatandaşları da duyarlı olmaya davet ederek, uygun yerlere yiyecek bırakıp sokak hayvanlarına yardımcı olabileceklerini kaydettiler.
Siverek Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları üyeleri tarafından sokak hayvanları için yem bırakıldı

Siverek Yedi Başak, İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları, özelikle kış ayında yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının aç kalmaması ve yaşamlarını sürdürebilmesi için şehrin belli bölgelerindeki parklara, bahçelere, boş arazilere yiyecek bırakarak, hayvanların beslenmesine yardımcı oldu. Çalışmada küçük çocuklarında eşlik etmesi dikkat çekti.

Özellikle kar ve soğuk havanın olduğu günlerde sokak hayvanlarının yiyecek bulmakta daha çok zorlandıklarını ifade eden yetkililer, vatandaşları da duyarlı olmaya davet ederek, uygun yerlere yiyecek bırakıp sokak hayvanlarına yardımcı olabileceklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.