Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Köpeği vuran vicdansız sürücü yakalandı

GÜNCEL 01.01.2022 - 20:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Köpeği vuran vicdansız sürücü yakalandı

Dün seyir halinde bulunan araçtan ateş açarak, sokak köpeğini vuran şahıs yakalandı
Dün Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seyir halinde ki araçtan açılan ateşle vurulan sokak köpeği ile ilgili Viranşehir Kaymakamlığı tarafından açıklamada bulundu. Olayın faili olduğu düşünülen bir kişinin gözaltına alındığı duyurulan açıklama şöyle: “31.12.2021 günü saat 16:00 ile 17:00 arasında ilçemiz Gömülü Mahallesi sınırları içerisinde bir sokak köpeğine ateşli silah ile ateş edildiği ve olayla ilgili video görüntülerin olduğu bilgisi vakit kaybedilmeksizin jandarma ekiplerimizce değerlendirilmiş, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla olaya müdahale edilmiştir. Olayın faili olduğu değerlendiren şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, adli sürecin devam ettiği ve konunun hassasiyetle takip edildiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Dün seyir halinde bulunan araçtan ateş açarak, sokak köpeğini vuran şahıs yakalandı

Dün Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde seyir halinde ki araçtan açılan ateşle vurulan sokak köpeği ile ilgili Viranşehir Kaymakamlığı tarafından açıklamada bulundu. Olayın faili olduğu düşünülen bir kişinin gözaltına alındığı duyurulan açıklama şöyle:

“31.12.2021 günü saat 16:00 ile 17:00 arasında ilçemiz Gömülü Mahallesi sınırları içerisinde bir sokak köpeğine ateşli silah ile ateş edildiği ve olayla ilgili video görüntülerin olduğu bilgisi vakit kaybedilmeksizin jandarma ekiplerimizce değerlendirilmiş, Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimatla olaya müdahale edilmiştir. Olayın faili olduğu değerlendiren şahsın yakalanarak gözaltına alındığı, adli sürecin devam ettiği ve konunun hassasiyetle takip edildiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.