Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kürtçe tabelaya çirkin hareket!

GÜNCEL 03.05.2022 - 15:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kürtçe tabelaya çirkin hareket!

Öğretmen olduğu iddia edilen 4 kişinin Kürtçe tabelaya yaptıkları hareket tepki topladı!
Karayazı'da öğretmen oldukları iddia edilen 4 kişi ilçenin girişinde "Hûn bî xer hatin- Hoş geldiniz” yazan tabelanın önünde çirkin hareket yaparak durumlarında paylaştı. Durumlarında bir notta yazan kişiler, Tabelanın diğer kısmında ‘hoş geldiniz’ yazıyor. Ama o kısma olan hareketimiz belli’ diye yazdı. Sosyal medyada fotoğrafların paylaşılması üzerine, binlerce sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.
Öğretmen olduğu iddia edilen 4 kişinin Kürtçe tabelaya yaptıkları hareket tepki topladı!

Karayazı'da öğretmen oldukları iddia edilen 4 kişi ilçenin girişinde "Hûn bî xer hatin- Hoş geldiniz” yazan tabelanın önünde çirkin hareket yaparak durumlarında paylaştı.
Durumlarında bir notta yazan kişiler, Tabelanın diğer kısmında ‘hoş geldiniz’ yazıyor. Ama o kısma olan hareketimiz belli’ diye yazdı.
Sosyal medyada fotoğrafların paylaşılması üzerine, binlerce sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.