Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Mavi Marmara gazisinden Filistin’e dev bayraklı destek

SİVEREK 11.05.2021 - 15:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Mavi Marmara gazisinden Filistin’e dev bayraklı destek

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Mavi Marmara Gazisi İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin bayrağını astı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Mavi Marmara Gazisi İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin bayrağını astı. İsrail askerlerince Mesci-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlara saldırması ve 200’ün üzerinde kişinin yaralaması üzerine başta Türkiye olmak üzerine birçok ülkeden tepkiler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve Mavi Marmara Gazisi olan Cevdet Ökenek, İsrail’i protesto etmek ve Filistin’e destek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin ile Türk bayrağı astı. Müslümanlar tarafından kutsal bilinen Ramazan ayı ve Kadir Gecesinde İsrail askerlerinin, namaz kılan Müslümanlara saldırmasını şiddetle kınadığını belirten Cevdet Ökenek, şunları söyledi ” İsrail Devleti orada Müslümanlara saldırarak, Müslümanları bezdirerek oranın tamamını işgal etmek işitiyor. Biz dünya Müslümanları olarak inşallah buna müsaade etmeyeceğiz. Bende bu saldırıya tepki olarak kendi balkonuma Filistin’li kardeşlerimize destek amaçlı, Filistin bayrağını astım” dedi Sesiz kalınmamalı Dünya Müslümanlarının bu saldırılara sesiz kalmamaları gerekliğini söyleyen Ökenek,”  Dünya üzerinde bir buçuk Milyardan fazla Müslüman var, birlik olup Filistin’de ki kardeşlerimize destek olmamız gerekiyor. Bunun için dünya güçlerinin bu saldırıyı durdurmaları için değişik araçlarla kamuoyu oluşturmamız gerekiyor” İsrail’in zulmünü bire bir yaşadım 2010 Yılında Mavi Marmara gemisinde İsrail askerlerince açılan ateşte yaralandığını belirten Cevdet Ökenek,”  İsrail insanlıktan anlamayan bir yapıya sahip, bunu bire bir ben 2010 yılında Mavi Marmara gemisinde gördüm. Biz Filistin’e insanı yardım götürürken İsrail Deniz Kuvvetlerinin saldırısına uğradık ve ben o saldırıda yaralandım. Onların caniliğine, zulmüne bizzat şahit oldum. Ben ve arkadaşlarım gemide yaralandık, askerler tarafından eziyet gördük, o halimizle cezaevine elimiz ayağımız kelepçeli halde atıldık. Bizim yaşadıklarımız devede kulak misali, oradaki kardeşlerimiz bu zulmü her zaman yaşıyor. Kardeşlerimizin çektikleri acıyı içimizde her zaman his ediyoruz. Yalnızca Müslümanlara tek değil, dünya insanlarına da çağrıda bulunmak istiyorum,  bu İsrail’in zulmünü durdurun!” dedi  Kudüs düşerse, Mekke, Medine ve İstanbul düşer Filistin’lilerin yalnız Kudüs’ü savunmadıklarını, Mekke’yi Medine’yi ve hatta İstanbul’u koruduklarını belirten Ökenek, “Şunu unutmayalım Kudüs düşerse, Mekke, Medine ve hatta İstanbul düşer, ondan dolayı hepimiz uyanık olmalı ve Filistinlilere destek vermeliyiz” diye konuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Mavi Marmara Gazisi İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin bayrağını astı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Mavi Marmara Gazisi İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin bayrağını astı.

İsrail askerlerince Mesci-i Aksa’da ibadet eden Müslümanlara saldırması ve 200’ün üzerinde kişinin yaralaması üzerine başta Türkiye olmak üzerine birçok ülkeden tepkiler gelmeye devam ediyor. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşayan ve Mavi Marmara Gazisi olan Cevdet Ökenek, İsrail’i protesto etmek ve Filistin’e destek amacıyla evinin balkonuna dev Filistin ile Türk bayrağı astı.

Müslümanlar tarafından kutsal bilinen Ramazan ayı ve Kadir Gecesinde İsrail askerlerinin, namaz kılan Müslümanlara saldırmasını şiddetle kınadığını belirten Cevdet Ökenek, şunları söyledi ” İsrail Devleti orada Müslümanlara saldırarak, Müslümanları bezdirerek oranın tamamını işgal etmek işitiyor. Biz dünya Müslümanları olarak inşallah buna müsaade etmeyeceğiz. Bende bu saldırıya tepki olarak kendi balkonuma Filistin’li kardeşlerimize destek amaçlı, Filistin bayrağını astım” dedi

Sesiz kalınmamalı

Dünya Müslümanlarının bu saldırılara sesiz kalmamaları gerekliğini söyleyen Ökenek,”  Dünya üzerinde bir buçuk Milyardan fazla Müslüman var, birlik olup Filistin’de ki kardeşlerimize destek olmamız gerekiyor. Bunun için dünya güçlerinin bu saldırıyı durdurmaları için değişik araçlarla kamuoyu oluşturmamız gerekiyor”

İsrail’in zulmünü bire bir yaşadım

2010 Yılında Mavi Marmara gemisinde İsrail askerlerince açılan ateşte yaralandığını belirten Cevdet Ökenek,”  İsrail insanlıktan anlamayan bir yapıya sahip, bunu bire bir ben 2010 yılında Mavi Marmara gemisinde gördüm. Biz Filistin’e insanı yardım götürürken İsrail Deniz Kuvvetlerinin saldırısına uğradık ve ben o saldırıda yaralandım. Onların caniliğine, zulmüne bizzat şahit oldum. Ben ve arkadaşlarım gemide yaralandık, askerler tarafından eziyet gördük, o halimizle cezaevine elimiz ayağımız kelepçeli halde atıldık. Bizim yaşadıklarımız devede kulak misali, oradaki kardeşlerimiz bu zulmü her zaman yaşıyor. Kardeşlerimizin çektikleri acıyı içimizde her zaman his ediyoruz. Yalnızca Müslümanlara tek değil, dünya insanlarına da çağrıda bulunmak istiyorum,  bu İsrail’in zulmünü durdurun!” dedi

 Kudüs düşerse, Mekke, Medine ve İstanbul düşer

Filistin’lilerin yalnız Kudüs’ü savunmadıklarını, Mekke’yi Medine’yi ve hatta İstanbul’u koruduklarını belirten Ökenek, “Şunu unutmayalım Kudüs düşerse, Mekke, Medine ve hatta İstanbul düşer, ondan dolayı hepimiz uyanık olmalı ve Filistinlilere destek vermeliyiz” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.