Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MOTOSİKLET KAZASINDA 2 KARDEŞ ÖLDÜ

GÜNCEL 02.06.2021 - 01:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

MOTOSİKLET KAZASINDA 2 KARDEŞ ÖLDÜ

Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kardeş feci şekilde hayatını kaybetti.
Kaza, Birecik ilçesine bağlı Mezra Mahallesi'nde yaşandı. Ferhat Gören’in kullandığı motosiklet ile Ömer Ç.’nin kullandığı 27 NM 904 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Ferhat Gören ile yanındaki kız kardeşi Gamze Gören yaralandı. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede doktorların müdahale ettiği yaralı kardeşler, kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Motosiklet ile gezintiye çıkan kardeşlerden Ferhat Gören’in kısa bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilirken Gamze Gören’in ise iki yıldır beden eğitimi öğretmeni olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: Urfadasın         
Şanlıurfa’da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletin üzerindeki 2 kardeş feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, Birecik ilçesine bağlı Mezra Mahallesi'nde yaşandı. Ferhat Gören’in kullandığı motosiklet ile Ömer Ç.’nin kullandığı 27 NM 904 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Ferhat Gören ile yanındaki kız kardeşi Gamze Gören yaralandı. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede doktorların müdahale ettiği yaralı kardeşler, kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Motosiklet ile gezintiye çıkan kardeşlerden Ferhat Gören’in kısa bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilirken Gamze Gören’in ise iki yıldır beden eğitimi öğretmeni olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: Urfadasın         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.