Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Neden Avukat Mehmet Karavar?

03.05.2018 - 12:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Neden Avukat Mehmet Karavar?

Adnan Altınsulu yazdı
Şanlıurfa’nın en köklü ve büyük ailelerinden, KIRVAR AŞİRET'inin reisi, eski milletvekili Ahmet KARAVAR'ın oğludur. Aile geleneği olarak siyasetle iç içe yetişmiş olan Sayın Karavar, aynı zamanda yine aile büyükleri izinde hareket ederek halka hizmet ve çözüm üretmekten hiçbir zaman geri durmamıştır. İşte tam da bu noktada, aynı amaca hizmet eden Ak Parti çatısı altında yoluna devam etmektedir. Gerek aileden gelen, gerekse Ak Parti vizyonundan gelen tek millet tek devlet fikriyle yapılan hizmetlerde birliğin bütünlüğün gücüne inanarak, Türk- Kürt -Zaza –Alevi-Sünni ayrımcılığı gözetmeden yol almıştır, bundan sonra da böyle devam edeceğine inancımız sonsuzdur. Sahip olduğu siyasi,hukuki birikimi ve özverisini, mesleğiyle de temellendirerek adaletli hizmet anlayışıyla çalışmalarına yön vermektedir. Amacı sade ve sadece millete hizmettir. Başkasının derdini dert bilip çözüme ulaştırmak, bu vatana hizmet etmek tek gayesidir. Azim ve inançla çıktığı bu yolda, samimiyetle yüreğini ortaya koyarak yaptığı ve yapacağı çalışmaları, genç yaratıcı zihinlere de; çalışkan, iyi bir vatansever olma yolunda ışık tutacaktır. Ülkemiz ve Şanlıurfamızın birlik dolu geleceği için, çalışkanlığı ve güçlü iletişimiyle bu kutsal görevde çok faydalı olacağına inanıyorum. Şanlıurfa’nın da kendisini yalnız bırakmamasını temenni ediyorum… Adnan Altınsulu
Adnan Altınsulu yazdı

Şanlıurfa’nın en köklü ve büyük ailelerinden, KIRVAR AŞİRET'inin reisi, eski milletvekili Ahmet KARAVAR'ın oğludur. Aile geleneği olarak siyasetle iç içe yetişmiş olan Sayın Karavar, aynı zamanda yine aile büyükleri izinde hareket ederek halka hizmet ve çözüm üretmekten hiçbir zaman geri durmamıştır. İşte tam da bu noktada, aynı amaca hizmet eden Ak Parti çatısı altında yoluna devam etmektedir.


Gerek aileden gelen, gerekse Ak Parti vizyonundan gelen tek millet tek devlet fikriyle yapılan hizmetlerde birliğin bütünlüğün gücüne inanarak, Türk- Kürt -Zaza –Alevi-Sünni ayrımcılığı gözetmeden yol almıştır, bundan sonra da böyle devam edeceğine inancımız sonsuzdur.


Sahip olduğu siyasi,hukuki birikimi ve özverisini, mesleğiyle de temellendirerek adaletli hizmet anlayışıyla çalışmalarına yön vermektedir. Amacı sade ve sadece millete hizmettir. Başkasının derdini dert bilip çözüme ulaştırmak, bu vatana hizmet etmek tek gayesidir. Azim ve inançla çıktığı bu yolda, samimiyetle yüreğini ortaya koyarak yaptığı ve yapacağı çalışmaları, genç yaratıcı zihinlere de; çalışkan, iyi bir vatansever olma yolunda ışık tutacaktır.


Ülkemiz ve Şanlıurfamızın birlik dolu geleceği için, çalışkanlığı ve güçlü iletişimiyle bu kutsal görevde çok faydalı olacağına inanıyorum. Şanlıurfa’nın da kendisini yalnız bırakmamasını temenni ediyorum…


Adnan Altınsulu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.