Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Nissibi Köprüsü'de Erkek Cesedi Bulundu

27.06.2021 - 18:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Nissibi Köprüsü'de Erkek Cesedi Bulundu

Kahta Adıyaman Karayolu Nissibi Köprüsü yakınında Atatürk Barajında erkek cesedi bulundu
Edinilen bilgiye göre, bir balıkçı tarafından yapılan ihbar sonucu  Nissibi köprüsüne giden Jandarma ve AFAD ekipleri suyun içinde hareketsiz olan şahsı çıkardı.  112 Acil Servis  ekipleri  şahsın hayatını kaybettiğini  belirledi.   Yaşamını yitiren şahsın Diyarbakır doğumlu  Ö. U. (38)olduğunu belirledi. Savcılık tarafından  yapılan incelemeden sonra ceset, otopsi için Gerger Devlet Hastanesine götürüldü. Kaynak: Kahta haber
Kahta Adıyaman Karayolu Nissibi Köprüsü yakınında Atatürk Barajında erkek cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, bir balıkçı tarafından yapılan ihbar sonucu  Nissibi köprüsüne giden Jandarma ve AFAD ekipleri suyun içinde hareketsiz olan şahsı çıkardı.  112 Acil Servis  ekipleri  şahsın hayatını kaybettiğini  belirledi.

 

Yaşamını yitiren şahsın Diyarbakır doğumlu  Ö. U. (38)olduğunu belirledi. Savcılık tarafından  yapılan incelemeden sonra ceset, otopsi için Gerger Devlet Hastanesine götürüldü.
Kaynak: Kahta haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.