Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa il müdürü Fevzi kurt Siverek’te ziyaretlerde bulundu

SİVEREK 02.06.2022 - 10:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa il müdürü Fevzi kurt Siverek’te ziyaretlerde bulundu

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Siverek ilçesine gelerek çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulundu.
Sabah saatlerinde ilçeye gelen il müdürü Kurt, Siverek Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi açılışını Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve mülki erkânla birlikte gerçekleştirdi. Yıl boyunca kursiyer ve usta öğreticiler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürün ve çalışmaları gezen Kurt, daha sonra Halk Eğitim Merkezi Ek Binasına geçti. Burada ücretiz olarak eğitim alan Üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Kurt, öğrencilerle sohbet ederek, deneyimlerini anlattı. Müzik sınıfı açılışını yaptı Siverek’e ziyaretleri kapsamında Siverek Cuma İbiş Ortaokulunda, 10 Bin Okul projesi kapsamında kurulan müzik sınıfı açılışını gerçekleştiren Kurt, öğrencilerin seslendirdiği müzikleri dinledi. Onlara eşlik etti. Okul Müdürü Ferit Çiftçi tarafından Kurt’a ay yıldızlı onurluk taktim edildi. Ziyaretinin son ayağında ilçenin Gazi İlkokulunu ziyaret eden Fevzi Kurt, sınıflarda eğitim gören minik öğrencilerle sohbet etti. Yapılan eğitim öğretim hakkında bilgi aldı. Burada bir süre İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Şube Müdürleriyle istişarelerde bulunan Kurt daha sonra ilçeden ayrıldı.
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Siverek ilçesine gelerek çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulundu.

Sabah saatlerinde ilçeye gelen il müdürü Kurt, Siverek Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi açılışını Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve mülki erkânla birlikte gerçekleştirdi. Yıl boyunca kursiyer ve usta öğreticiler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürün ve çalışmaları gezen Kurt, daha sonra Halk Eğitim Merkezi Ek Binasına geçti. Burada ücretiz olarak eğitim alan Üniversiteye hazırlanan öğrencileri ziyaret eden Kurt, öğrencilerle sohbet ederek, deneyimlerini anlattı.

Müzik sınıfı açılışını yaptı

Siverek’e ziyaretleri kapsamında Siverek Cuma İbiş Ortaokulunda, 10 Bin Okul projesi kapsamında kurulan müzik sınıfı açılışını gerçekleştiren Kurt, öğrencilerin seslendirdiği müzikleri dinledi. Onlara eşlik etti. Okul Müdürü Ferit Çiftçi tarafından Kurt’a ay yıldızlı onurluk taktim edildi.

Ziyaretinin son ayağında ilçenin Gazi İlkokulunu ziyaret eden Fevzi Kurt, sınıflarda eğitim gören minik öğrencilerle sohbet etti. Yapılan eğitim öğretim hakkında bilgi aldı. Burada bir süre İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve Şube Müdürleriyle istişarelerde bulunan Kurt daha sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.