Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Silah kaçakçılarına operasyon

SİVEREK 14.09.2022 - 15:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Silah kaçakçılarına operasyon

Silah kaçakçılarına karşı yapılan operasyonda 2 uzun namlulu silah ve 1 tabanca ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Haliliye ilçesinde silah kaçakçılığı yaptıkları tesbit edilen kişilerin kaldıkları adreslere operasyon düzenlendi.  Yapılan opersyonda 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin kaldığı adres ve gösterdikleri yerlerde 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca, bu silahlara ait 3 şarjör ve 130 mermi ile 1 dürbün ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 kişi işlemlerinin yapılması amacıyla emniyet müdürlüğüne götürüldü.    
Silah kaçakçılarına karşı yapılan operasyonda 2 uzun namlulu silah ve 1 tabanca ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Haliliye ilçesinde silah kaçakçılığı yaptıkları tesbit edilen kişilerin kaldıkları adreslere operasyon düzenlendi.  Yapılan opersyonda 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin kaldığı adres ve gösterdikleri yerlerde 2 uzun namlulu silah, 1 tabanca, bu silahlara ait 3 şarjör ve 130 mermi ile 1 dürbün ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 kişi işlemlerinin yapılması amacıyla emniyet müdürlüğüne götürüldü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.