Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek Halk Eğitimi Merkezi Yeni Döneme Hazır

SİVEREK 28.09.2021 - 15:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek Halk Eğitimi Merkezi Yeni Döneme Hazır

Siverek Halk Eğitimi Merkezi 2021/2022 öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı.
Tüm kadrolu öğretmenleri, usta öğreticileri ve her türlü teknolojik donanıma sahip binasıyla yeni öğretim yılını değerlendiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Kışlar, Halk Eğitimi Merkezi olarak uzun bir planlama çalışmasının ardından hem okuma yazma faaliyetleri hemde üniversiteye hazırlık kurslarımızın yanında yaklaşık 102 kursumuzla yeni dönemimize başladık. Yeni dönemin Ülkemize ve Siverek ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ ‘dedi.   Önceki dönem pandemi sürecine rağmen bin öğrenciye çeşitli dallarda kurs verdiklerini aktaran Kışlar, 2021/2022 öğretim yılında bu sayının artış göstermesini beklediklerini ifade etti.   102 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU YAPTI Kayıtları Ağustos ayı içerisinde başlayıp E Yaygın sistemi üzerinden yapılan Usta Öğretici başvuruların sonuçlanmasının ardından Halk Eğitimi Merkezi başvuru listesini yayınladı. Farklı dallarda 102 usta öğreticinin başvuru yaptığı bin 530 kursiyerin kurslara kayıt yaptığı kursların 20 Eylül itibari ile başladığı öğrenildi.
Siverek Halk Eğitimi Merkezi 2021/2022 öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı.

Tüm kadrolu öğretmenleri, usta öğreticileri ve her türlü teknolojik donanıma sahip binasıyla yeni öğretim yılını değerlendiren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Kışlar, Halk Eğitimi Merkezi olarak uzun bir planlama çalışmasının ardından hem okuma yazma faaliyetleri hemde üniversiteye hazırlık kurslarımızın yanında yaklaşık 102 kursumuzla yeni dönemimize başladık. Yeni dönemin Ülkemize ve Siverek ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ ‘dedi.
 
Önceki dönem pandemi sürecine rağmen bin öğrenciye çeşitli dallarda kurs verdiklerini aktaran Kışlar, 2021/2022 öğretim yılında bu sayının artış göstermesini beklediklerini ifade etti.
 
102 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU YAPTI

Kayıtları Ağustos ayı içerisinde başlayıp E Yaygın sistemi üzerinden yapılan Usta Öğretici başvuruların sonuçlanmasının ardından Halk Eğitimi Merkezi başvuru listesini yayınladı. Farklı dallarda 102 usta öğreticinin başvuru yaptığı bin 530 kursiyerin kurslara kayıt yaptığı kursların 20 Eylül itibari ile başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.